Modulaire diensten UWV

Participatie interventie

Alles begint met een eerste stap. Als je al een langere tijd uit het arbeidsproces bent, kan Startwijzer je ondersteunen en begeleiden bij het zetten van kleine stappen zodat je langzaam weer kunt gaan wennen aan activiteiten ondernemen en nieuwe contacten aangaan.

Bevorderen maatschappelijke deelname

In dit traject kijken we samen naar de mogelijkheden voor jou om weer deel te gaan nemen aan de maatschappij. We zoeken samen naar een leuke plek om in rustig tempo te onderzoeken waar je talenten liggen. Dat kan zijn in de vorm van een stage, vrijwilligers- of werkervaringsplek. Startwijzer heeft een groot netwerk in de regio.

Praktijkassessment 

Je wilt weer aan het werk en weten wat het beste bij je past en of je het aankan. We zoeken dan een passende oefenwerkplek waar je een bepaalde periode gaat werken. Hierna stelt Startwijzer een advies op met daarin welke mogelijkheden er voor je zijn, op welke termijn en wat er nog nodig is om dit te realiseren.

Begeleiding bij scholing 

Scholing kan je helpen bij het vinden van werk. Het volgen van een opleiding kan best lastig zijn. Startwijzer kan je hierbij helpen.

We ondersteunen je bij het plannen en leren van je huiswerk en examens. Zo is je kans van slagen vele malen groter!

Bel 0229-274888 of mail ons.