kansen op de arbeidsmarkt vergroten met maatwerk

Startwijzer begeleidt iedereen – die kan en wil werken – naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. Wij begeleiden jou samen met het UWV naar een eigen bedrijf, de start als ZZP’er of naar een baan.

unieke trajecten voor unieke klanten

 

Voor klanten van UWV bieden wij de trajecten ‘Modulaire Diensten, ‘Werkfit maken’ en ‘Naar werk’ als reintegratie bureau, zodat we gezamenlijk de kansen van een ieder op de arbeidsmarkt vergroten en werken aan een inclusieve samenleving.

Wij richten ons met persoonlijke loopbaanbegeleiding en/of ondernemerscoaching op de talenten en mogelijkheden van de klant, zodat deze klaar is om de arbeidsmarkt te betreden en weer mee kan doen in de maatschappij.

Wij bieden specifieke oplossingen voor Poolse, Engelse en Arabische klanten om ook hen effectief te begeleiden naar een baan of eigen bedrijf.

Startwijzer is tevens een door UWV erkende jobcoachorganisatie.

home-zoek.png

Modulaire diensten UWV

Alles begint met een eerste stap. Als je al een langere tijd uit het arbeidsproces bent, kan een ondernemerscoach of loopbaancoach van Startwijzer je ondersteunen en begeleiden bij het zetten van kleine stappen zodat je langzaam weer kunt gaan wennen aan activiteiten ondernemen en nieuwe contacten aangaan. 

Wij bieden alle vier de verschillende type modulaire diensten; participatie interventie, bevorderen maatschappelijke deelname, praktijkassessment en begeleiding bij scholing.

home-zoek.png

Werkfit traject UWV

In een UWV Werkfit traject gaan we samen met jou aan de slag om je plek op de arbeidsmarkt beter te leren kennen en te verbeteren. Samen met de starterscoach kijk je naar wat je wel kan, waar je blij van wordt en waar je kansen en mogelijkheden liggen. Na het kennismakingsgesprek gaan wij zo snel mogelijk van start met begeleiden, coachen en leren. 

klanttevredenheid werkfit maken
home-zoek.png

Naar werk traject UWV

In het UWV Naar Werk traject gaan we samen concreet op zoek naar een baan. Of begeleiden we je na de start als zelfstandige om te zorgen dat je bedrijf duurzaam succesvol wordt. Ons gaat het niet alleen om het durven dromen maar ook om het realiseren van die dromen. 

klanttevredenheid naar werk

5 tot 18 maanden ondersteuning met behulp van een persoonlijke coach, e-learning,
workshops en een community van gelijkgestemden.

SW_ICON_1 v2

Jouw op maat gemaakte
reintegratieplan

SW_ICON_2 v2

Leer hoe je in je eigen kracht kan komen te staan d.m.v ondernemend gedrag

SW_ICON_2 v3

Gemiddeld twee-wekelijks tot
maandelijks een individueel
coachingsgesprek

SW_ICON_1 v2

E-learning met een verscheidenheid aan tools om je verder te verdiepen

SW_ICON_3

Groei m.b.v. feedback van medeondernemers via onze Facebook groep https://www.facebook.com/groups/295847121581984

starters met een verhaal

Onze klanten zijn gedreven, onconventioneel en onderscheidend. Ze hebben alles opgezet, van bedrijven die zielige planten omtoverden tot goed groeiende kanjers, tot schoonheidsspecialisten, yoga scholen en webwinkels. Ontdek hun verhaal, wat hen drijft en hoe ze er toe gekomen zijn!

Ontwerp zonder titel (4)

Als tuinier kwam Richard tot bloei

Ik had een keuze die ik moest maken; in de horeca werken of tuinieren. Ik koos voor de tweede optie, omdat ik ervan houd om …

Ontwerp zonder titel (5)

Als tatoeëerder schrijft Nathalie zwarte cijfers

Op mijn 18e heb ik mijn eerste tatoeage laten zetten. Ik weet nog goed hoe ik me toen voelde en als ik naar die tatoeage …

Website uitgelichte afbeelding (1)

Natascha durft te zijn wie ze is

Ik vind het soms lastig om uit te leggen wat ik doe, omdat het best wel veel is. Laat ik beginnen met mijn eigen praktijk. …

ontdek startwijzer

Ontdek hoe startwijzer jou kan helpen bij het vinden van een baan of het starten van en eigen onderneming.