kansen op de arbeidsmarkt vergroten met maatwerk

Startwijzer begeleidt iedereen – die kan en wil werken – naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. Wij begeleiden jou samen met het UWV naar een eigen bedrijf, de start als ZZP’er of naar een baan.

unieke trajecten voor unieke klanten

Voor klanten van UWV bieden wij de trajecten ‘Modulaire Diensten, ‘Werkfit maken’ en ‘Naar werk’ als reintegratie bureau, zodat we gezamenlijk de kansen van een ieder op de arbeidsmarkt vergroten en werken aan een inclusieve samenleving.
 

Wij richten ons met persoonlijke loopbaanbegeleiding en/of ondernemerscoaching op de talenten en mogelijkheden van de klant, zodat deze klaar is om de arbeidsmarkt te betreden en weer mee kan doen in de maatschappij.

Wij bieden specifieke oplossingen voor Poolse, Engelse en Arabische klanten om ook hen effectief te begeleiden naar een baan of eigen bedrijf.

Startwijzer is tevens een door UWV erkende jobcoachorganisatie.

home-zoek.png

Modulaire diensten UWV

Alles begint met een eerste stap. Als je al een langere tijd uit het arbeidsproces bent, kan een ondernemerscoach of loopbaancoach van Startwijzer je ondersteunen en begeleiden bij het zetten van kleine stappen zodat je langzaam weer kunt gaan wennen aan activiteiten ondernemen en nieuwe contacten aangaan. 

Wij bieden verschillende soorten modulaire diensten aan; participatie interventie, bevorderen maatschappelijke deelname en begeleiding bij scholing.

home-zoek.png

Werkfit traject UWV

In een UWV Werkfit traject gaan we samen met jou aan de slag om je plek op de arbeidsmarkt beter te leren kennen en te verbeteren. Samen met de starterscoach kijk je naar wat je wel kan, waar je blij van wordt en waar je kansen en mogelijkheden liggen. Na het kennismakingsgesprek gaan wij zo snel mogelijk van start met begeleiden, coachen en leren. 

home-zoek.png

Naar werk traject UWV

In het UWV Naar Werk traject gaan we samen concreet op zoek naar een baan. Of begeleiden we je na de start als zelfstandige om te zorgen dat je bedrijf duurzaam succesvol wordt. Ons gaat het niet alleen om het durven dromen maar ook om het realiseren van die dromen. 

5 tot 18 maanden ondersteuning met behulp van een persoonlijke coach, e-learning,
workshops en een community van gelijkgestemden.

SW_ICON_1 v2

Jouw op maat gemaakte
reintegratieplan

SW_ICON_2 v2

Leer hoe je in je eigen kracht kan komen te staan d.m.v ondernemend gedrag

SW_ICON_2 v3

Gemiddeld twee-wekelijks tot
maandelijks een individueel
coachingsgesprek

SW_ICON_1 v2

E-learning met een verscheidenheid aan tools om je verder te verdiepen

SW_ICON_3

Groei m.b.v. feedback van medeondernemers via onze Facebook groep

starters met een verhaal

Onze klanten zijn gedreven, onconventioneel en onderscheidend. Ze hebben alles opgezet, van bedrijven die zielige planten omtoverden tot goed groeiende kanjers, tot schoonheidsspecialisten, yoga scholen en webwinkels. Ontdek hun verhaal, wat hen drijft en hoe ze er toe gekomen zijn!

Monique Lafour

Monique gaat van thuiszorg naar kraamzorg

Ik ben trots op mijn doorzettingsvermogen. Naast mijn baan in de thuiszorg volg ik straks een opleiding tot kraamverzorgende. Vanwege de uren die ik in …

Amber Verhoef

Amber begint in de creatieve sector

Ik heb jarenlang getwijfeld over het beginnen van een eigen bedrijfje, omdat ik kampte met chronische fysieke klachten. Toen ik daar vorig jaar aan geholpen …

Helene

Helene is in balans als ondernemer

Ruim 15 jaar geleden startte Helene haar onderneming Terra Luna, praktijk voor bewustwording. Destijds zat ze tussen twee banen in en was ze zwanger. Het …

ontdek startwijzer

Ontdek hoe Startwijzer jou kan helpen bij het vinden van een baan of het starten van en eigen onderneming.