fbpx

haal het beste in je werknemers naar boven

Als werkgever wil je goede werknemers graag behouden en door laten stromen. Tevens wil je werknemers die vastlopen goed begeleiden. Startwijzer ondersteunt hierbij, door middel van trajecten voor duurzame inzetbaarheid, talentontwikkeling, outplacement en re-integratie tweede spoor.

Re-integratie 2e spoor

Als een werknemer door ziekte niet meer bij de organisatie kan werken, ondersteunt Startwijzer door middel van o.a. rouwverwerking en levensfase bewuste loopbaanbegeleiding bij het zoeken naar een baan bij een andere werkgever. Wij ontzorgen door goed case management uit te voeren.

Outplacement

Bij een re-organisatie of andere reden voor ontslag op verzoek van de werknemer of werkgever, biedt Startwijzer begeleiding bij het vinden van een nieuwe passende werkplek.

Duurzame inzetbaarheid

Onze coaches ondersteunen je bij het blijvend ontwikkelen van personeel zodat ze voorbereid zijn op veranderingen binnen de organisatie en de arbeidsmarkt. Bijscholen, talent ontwikkelen en veranderen van functie (mobiliteit) zijn voorbeelden van manieren om personeel lang en op een prettige manier inzetbaar te houden.

Talentontwikkeling

Een talentontwikkelingstraject heeft als doel de talenten van je werknemers optimaal te benutten. Loopbaancoaches van Startwijzer bekijken samen met je werknemers vanuit verschillende invalshoeken waar hun talenten, kennis en vaardigheden liggen en hoe ze deze kunnen ontwikkelen, teneinde duurzaam inzetbaar te blijven.

partners

Startwijzer heeft veel ervaring met het uitvoeren van diverse op maat gemaakte trajecten in opdracht van werkgevers. Zie hieronder een greep uit de werkgevers waar wij mee samen werken:

ontdek startwijzer

Ontdek hoe Startwijzer jou kan helpen bij het vinden van een baan of het starten van en eigen onderneming.

onze kernwaarden

home-zoek

sociaal

Ieder mens heeft unieke talenten en vaardigheden om een bijdrage te leveren aan de maatschappij (ook als er beperkingen zijn/ontstaan). Iedereen, die toe is aan een nieuwe stap in zijn loopbaan, is welkom bij ons.

home-zoek

ondernemend

Wij zijn continu op zoek naar kansen in de omgeving. Deze vertalen we naar mogelijkheden in de eigen werksituatie en naar mogelijkheden voor onze klant. Ondernemend gedrag is volgens ons de basis voor zelfontplooiing en waardecreatie voor jezelf en de omgeving.

home-zoek

innovatief

Innovatie zien wij als een proces van permanente vernieuwing waarin het ontdekken van nieuwe mogelijkheden centraal staat. We streven niet alleen naar permanente vernieuwing van kennis (een leven lang leren) maar ontwikkelen ook nieuwe diensten en leveren deze op moderne wijze.