wij zijn passievolle loopbaan- en ondernemers coaches

Onze missie is om je te laten ervaren wat je mogelijkheden en krachten zijn.

Dat doen we, sinds 2000, door je te begeleiden bij het starten als zelfstandig ondernemer, naar een baan in loondienst of naar een verbeterde werksituatie.

ben je toe aan een nieuwe stap?

Wij geloven er in dat er voor iedereen die wil en kan werken of ondernemen een mogelijkheid is om op een duurzame manier deel te nemen in onze samenleving. 

Samen met onze partners geven we trajecten vorm die jou in je kracht zetten. Wij willen bijdragen aan het versterken en vergroten van de leefbaarheid en onderlinge betrokkenheid.

we zijn gespecialiseerd in

Samen met je ondernemerscoach onderzoek je de haalbaarheid van je plannen, versterk je je ondernemersvaardigheden en bereid je je voor op de start van je bedrijf.

Samen met je loopbaancoach onderzoek je verschillende loopbaanvragen (wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik) zodat je inzicht krijgt in jouw talenten, ambities en kansen. Daarnaast geven we arbeidsmarkt advies en stellen we ons netwerk ter beschikking.

Onze coaches ondersteunen je bij het blijvend ontwikkelen zodat je kunt inspelen op veranderingen binnen de organisatie waar je werkt en de arbeidsmarkt. Bijscholen en veranderen van functie zijn voorbeelden van manieren om lang inzetbaar te blijven.

Als je ziek bent en je je huidige werk niet meer kunt doen, ga je samen met je coach op zoek naar ander (passend) werk.

Samen met een van onze coaches wordt je je bewust van je talenten en vaardigheden en ga je op zoek naar manieren deze optimaal te benutten. 

Als je je baan verliest of van baan wilt veranderen vanwege een re-organisatie, kun je begeleid worden naar nieuw werk; dit kan ook als zzp-er zijn!

Ondersteuning bij het verwerken en leren omgaan met verschillende thema’s in je leven om te komen tot meer zelfbewustzijn en persoonlijke groei. 

Verschillende gespecialiseerde coaches op het gebied van traumaverwerking en HSP staan voor je klaar en begeleiden met succes starters als Puck en Robin.

Je balans en energie terugvinden, je kwaliteiten versterken en je mentale veerkracht vergroten.

Re-integreren na een burn-out, hoe doe je dat? Startwijzer coach Janna Rutten weet er alles van. Lees het verhaal van coach en ervaringsdeskundige Janna of een van onze starters; Alina, Annika of Klaas-Bert.

Wij bieden begeleiding bij scholing voor klanten die ondersteuning nodig hebben bij het volgen van een opleiding. (Om)scholing is van groot belang om weer aan het werk te kunnen.

In opdracht van UWV coachen we mensen naar een baan in loondienst of het zzp-schap door middel van “Werkfit” of “Naar Werk” trajecten. Daarnaast doen we ook Modulaire Diensten. 

re-integratie bij Startwijzer

SW_ICON_1

ondernemerscoaching

Wil je je eigen bedrijf opzetten? Wil je een carriere switch maken, heb je een uitkering of raak je binnenkort je baan kwijt?

Ondernemerschapscoaching

loopbaanbegeleiding

Ben je op zoek naar een baan, wil je je heroriënteren, re-integreren na ziekte of zorgen dat een baan duurzaam passend en blijvend is?

"Mensen groeien op het moment dat ze beseffen dat ze dingen kunnen realiseren"

wat ons uniek maakt

persoonlijke benadering

Door 1-op-1 coaching waarbij we kijken naar individuele behoeften zijn steeds meer mensen erin geslaagd hun doel te bereiken.

2-sporen beleid

Als het ondernemerschap toch niet passend is, dan zetten we de ondernemende vaardigheden in om een baan te realiseren.

leren door te doen

Wij hebben begrip voor het onbegrepene ,waarbij je zelfvertrouwen ontwikkelt en zelf kunt ontdekken wat voor jou werkt.

specialistische begeleiding

Startwijzer begeleidt al meer dan 20 jaar naar een baan in loondienst, bij het starten als zelfstandige en het bevorderen van duurzame inzetbaarheid.

e-learning 
tool

We hebben een blended learning benadering, waarin een e-learning tool stap voor stap de coaching ondersteunt.

online
community

Onze online community zorgt ervoor dat je gelijkgestemden weet te vinden en verdiepende workshops kunt volgen.

ontmoet onze experts en coaches

Maaike

de Bruijn

Loopbaan- en ondernemerscoach in Noord-Brabant en Zuid-Holland

Trudy

van Batenburg

Adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Noord-Holland

Anouk

Netten

Adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Noord-Holland en Zuid-Holland

Diandra

Oldenburger

Adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Noord-Holland

het startwijzer team

Jeanne

Bruinink

Officemedewerker

Jolanda

Brouwer

Back-office medewerker

Merle

Freeke

Innovatiemanager en ondernemerscoach

Bob

Kattenbelt

Marketingmedewerker