fbpx

zekerheid bij re-integratie 2e spoor

Wil jij het beste voor je medewerkers en de minste lasten voor jou als werkgever? Schakel dan Startwijzer in.

Met een 2e spoortraject van Startwijzer ben jij ontzorgd en verzekerd van goede dossiervorming en heeft je medewerker een betrouwbare coach tijdens zijn re-integratie.

door betrokken, ervaren coaches

Wij zijn experts op het gebied van Wet Verbetering Poortwachter en weten wat er op elk moment wordt verwacht van de medewerker en de werkgever. Onze specialisten ontzorgen je door middel van proactieve begeleiding van je medewerker, betrouwbaar casemanagement en regelmatige rapportages.

Met een creatieve en deskundige aanpak onderzoeken we nieuwe kansen en mogelijkheden, zodat je medewerker weer in beweging komt en zelf de regie neemt over zijn loopbaan. We begeleiden zowel on- als offline intensief door middel van persoonlijke gesprekken om te komen tot acceptatie van de situatie, vertrouwen in de toekomst en zicht op nieuw passend werk.

De ervaren specialisten van Startwijzer nemen graag jouw 2e spoordossiers uit handen en zorgen met maatwerk voor een duurzaam resultaat. Wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem contact met ons op voor een eerste kennismaking.

 

met oog voor de medewerker

Het kan voor de medewerker lastig zijn oude functie los te laten. Het verwerken en accepteren van de nieuwe situatie is daarom een belangrijk onderdeel van het traject.

Met de medewerker bekijken we zijn wensen, verwachtingen en belemmeringen. Vervolgens onderzoeken we hoe dit aansluit op de arbeidsmarkt en schetsen we voor de medewerker een helder beeld van zijn mogelijkheden. Onze adviseurs geven daarnaast maandelijks workshops over persoonlijke en professionele onderwerpen.
Na de verkenningsfase gaan we met aan de slag met een CV en motivatiebrief. We begeleiden de medewerker bij het vinden van passende vacatures (jobhunting), het benaderen van werkgevers en de voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Ons uitgebreide netwerk blijkt in deze fase steevast van toegevoegde waarde te zijn.

en de werkgever

Zorgvuldig stellen wij de benodigde re-integratieverslagen op: o.a. het trajectplan, tussentijdse rapportages en de eindevaluatie. Hiermee ben je verzekerd van een goede afwikkeling van het traject.

Je blijft natuurlijk graag betrokken bij het welzijn van je werknemer. We houden je daarom tijdens het traject regelmatig op de hoogte van ontwikkelingen ten aanzien van het 2e spoortraject.

We brengen standaard elke 3 maanden verslag uit van het lopende traject en regelmatiger wanneer de omstandigheden hierom vragen.

Het UWV beoordeelt de inspanningen van jou en je medewerker aan de hand van het re-integratieverslag. Wij leveren tijdig de benodigde documenten om tot een compleet dossier te komen dat jouw inspanningen als werkgever goed weergeeft.

schakel startwijzer in

onze 2e spoor coaches

Carolien

van Egmond

Loopbaancoach in Noordoost-Brabant

Jolanda

Bouwman

Loopbaancoach in Noordoost-Brabant

Marijne

van der Koogh

Loopbaan- en ondernemerscoach in Holland Rijnland

Margareth

van Loon

Loopbaancoach in Noord-Holland (Noord)

Andrea

van Dam

Loopbaancoach in Noord-Holland (Noord)

Annemiek

van Grinsven

Loopbaan- en ondernemerscoach in Zuidoost-Brabant