fbpx

loopbaanbegeleiding in Amsterdam

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Weet jij al wat jouw volgende hoofdstuk wordt?

Samen met een loopbaancoach kun je dit onderzoeken. Op deze pagina lees je wat je van een traject bij Startwijzer kunt verwachten en hoe je je kunt aanmelden.

een baan die voor je werkt

"Voor als je loopbaan even niet loopt"

Als loopbaancoaches staan we voor je klaar om je ogen te openen. Samen te kijken we naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

We begeleiden je zowel on- als offline door middel van persoonlijke gesprekken en interactieve oefeningen om te komen tot bredere perspectieven, zelfredzaamheid en verbinding.

Wij komen allemaal uit het bedrijfsleven, gaan niet voor de gemakkelijke weg en zullen vechten voor jouw ideale baan.

Stel, het zelfstandig ondernemerschap trekt je ook, bieden we de mogelijkheid om twee sporen te bewandelen, waarbij je naast een baan, je ook kan oriënteren op het starten als freelancer.

met begeleiding van een coach

Het eerste contactmoment is het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun jij laten weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn bij je traject en zullen wij je vertellen hoe wij je hierbij kunnen begeleiden.

Je kunt pas op zoek gaan naar werk dat bij je past, als je snapt hoe je zelf in elkaar steekt. In dit onderdeel bedenk je wat je dromen zijn, onderzoek je wat mensen om je heen over jou zeggen, en ga je na hoe het verleden jou heeft gevormd tot wie je nu bent.

Om werk te vinden dat bij jou past, is het goed om te weten wat je sterktes zijn, wat je zwaktes zijn, waar je energie van krijgt en wat jou juist energie kost. Als je een goed idee hebt van wat je kan, zal het makkelijker zijn een baan te vinden die aansluit bij jouw kwaliteiten.

Het fijne aan een begeleidingstraject is dat je even de reset-knop kunt indrukken. Zonder te bedenken wat anderen van je verwachten, ga je na waar jou interesses liggen en wat jouw aanspreekt in bepaald werk.

Netwerken is de manier om aan een nieuwe baan te komen. Met je on- en offline netwerk onderhoud je contacten die je verder kunnen helpen in je werk en je privé leven. Het doel is het delen van kennis, informatie en contacten. Van je coach leer je hoe je aan je netwerk bouwt en hoe je het uitbreidt, mogelijk ook via het netwerk van Startwijzer. Onze ervaring is dat kansrijke baanopties vaak dichter bij huis liggen dan we verwachten. 

Na alle verkenning en verdiepingsstappen ga je aan de slag met je CV en je motivatiebrief, leer je online vacatures vinden en te solliciteren door bijvoorbeeld het gebruik van social media. We begeleiden je bij het benaderen van werkgevers en bereiden je voor op het sollicitatiegesprek. Zo wordt je droombaan werkelijkheid!
Zodra we een passende baan voor je hebben gevonden denken we mee over je eerste werkdag en de indruk die je achter wilt laten.
 
Ook als je traject bij ons is afgelopen, blijven we met je in contact. We bellen je om te checken hoe het met je gaat.
 
Eenmaal klant bij ons, staat de deur altijd voor je open!

"Waar je talenten en behoeften elkaar kruisen, ligt je roeping."

onze Brabanders staan voor je klaar

Jan

Haanstra

Ondernemerscoach in Midden-Utrecht

Anna

Tymusz

Loopbaancoach in Noord-Holland (Noord)

Martine

Hilverda

Ondernemerscoach in Noordoost-Brabant

Andrea

Teeuwisse

Ondernemerscoach in Zuidoost-Brabant

wat klanten over ons zeggen

Rajee
Rajee
Lees verder
" Ik ben zeer tevreden met de begeleiding die ik mogen ontvangen van jullie. Ik zal er zeker een 8 voor geven"
Iris
Iris
Lees verder
“Ik denk niet dat ik zo ver zou zijn gekomen zonder jullie hulp. ”
Janneke
Janneke
Lees verder
“Annemiek is een zeer betrokken coach met werkbare tips en begeleiding.”
Vahit
Vahit
Lees verder
“Ik ben zeer tevreden met jullie, heb veel geleerd en ideeën opgepakt, ik zou persoonlijk een dikke 10 geven aan jullie.”
Previous
Next

ontdek hun verhaal

Onze klanten zijn mensgericht. Zij gaan graag de uitdaging aan en maken gebruik van de helpende hand die wij aanreiken. Zij gaan voor de lange termijn oplossing. Ontdek hun verhaal, wat hen drijft en hoe zij hun nieuwe roeping hebben gevonden!

baan als mondhygieniste

Kalina heeft er een tandje bijgezet

Kalina Miluć uit Polen heeft in haar geboorteland hard gestudeerd om mondhygiëniste te worden. Toen ze naar Nederland kwam, dacht ze dat ze met haar buitenlandse diploma in Nederland ...
Manou (Emanuela) Accordini

als thuishulp doet Manou weer mee

“Door de gevolgen van een nare relatie kwam ik als alleenstaande moeder in de schuldsanering en kreeg ik een WIA-uitkering. Ik wilde uiteindelijk weer terug ...

ontdek startwijzer

Ontdek hoe startwijzer jou kan helpen bij het vinden van een baan of het starten van en eigen onderneming vanuit een uitkering of ziekte.