fbpx

toegewijde loopbaan-coaches in Eindhoven en omstreken

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Weet jij al wat jouw volgende hoofdstuk wordt?

Samen met een loopbaancoach kan je dit onderzoeken. Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik graag in mijn nieuwe baan. Door verschillende oefeningen krijg je energie om vooruit te kijken.

Aan het einde weet je wat je te doen staat, wat haalbaar is en heb je goed zicht op wat al je mogelijkheden zijn.

Je gaat een nieuw hoofdstuk beginnen!

een baan die voor je werkt

"Voor als je loopbaan even niet loopt"

Als loopbaancoaches staan we voor je klaar om je ogen te openen. Samen te kijken we naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

We begeleiden je zowel on- als offline door middel van persoonlijke gesprekken en interactieve oefeningen om te komen tot bredere perspectieven, zelfredzaamheid en verbinding.

Wij komen allemaal uit het bedrijfsleven, gaan niet voor de gemakkelijke weg en zullen vechten voor jouw ideale baan.

Stel, het zelfstandig ondernemerschap trekt je ook, bieden we de mogelijkheid om twee sporen te bewandelen, waarbij je naast een baan, je ook kan oriënteren op het starten als freelancer.

met begeleiding van een coach

Wij willen dat jij energie krijgt van de samenwerking met Startwijzer. Ga daarom op je gevoel af bij het maken van deze keuze. 

Ben je klaar om een nieuw hoofdstuk te beginnen? Dan zijn wij er om je te begeleiden.

Je loopbaan begint bij jezelf. Samen met de loopbaancoach kijk je naar je (financiële) situatie, achtergrond en competenties. Zo brengen we je profiel in kaart.
Vervolgens werken we richting je baanwens. In deze fase van de loopbaanbegeleiding draait het om de vragen: wat kan ik en wat wil ik? Je inventariseert samen met je coach je (loopbaan) wensen, verwachtingen en belemmeringen. 
Op basis van je profiel en baanwens kijken we naar verschillende beroepsgroepen, functies en organisaties. Door middel van tests en eventueel een werkervaringsplek of stage, krijg je inzicht, en ontdek je wat aan sluit. Ook maken we, indien gewenst, de opleidingsmogelijkheden inzichtelijk.

Netwerken is de manier om aan een nieuwe baan te komen. Met je on- en offline netwerk onderhoud je contacten die je verder kunnen helpen in je werk en je privé leven. Het doel is het delen van kennis, informatie en contacten. Van je coach leer je hoe je aan je netwerk bouwt en hoe je het uitbreidt, mogelijk ook via het netwerk van Startwijzer. Onze ervaring is dat kansrijke baanopties vaak dichter bij huis liggen dan we verwachten. 

Na alle verkenning en verdiepingsstappen ga je aan de slag met je CV en je motivatiebrief, leer je online vacatures vinden en te solliciteren door bijvoorbeeld het gebruik van social media. We begeleiden je bij het benaderen van werkgevers en bereiden je voor op het sollicitatiegesprek. Zo wordt je droombaan werkelijkheid!
Zodra we een passende baan voor je hebben gevonden denken we mee over je eerste werkdag en de indruk die je achter wilt laten.
 
Ook als je traject bij ons is afgelopen, blijven we met je in contact. We bellen je om te checken hoe het met je gaat.
 
Eenmaal klant bij ons, staat de deur altijd voor je open!

"Waar je talenten en behoeften elkaar kruisen, ligt je roeping."

onze Brabanders staan voor je klaar

Martine

Hilverda

Ondernemerscoach in Noordoost-Brabant

Andrea

Teeuwisse

Ondernemerscoach in Zuidoost-Brabant

Job

van den Aker

Ondernemerscoach en loopbaancoach in Midden-Brabant

Carolien

van Egmond

Loopbaancoach in Noordoost-Brabant

wat klanten over ons zeggen

Rajee
Rajee
Lees verder
" Ik ben zeer tevreden met de begeleiding die ik mogen ontvangen van jullie. Ik zal er zeker een 8 voor geven"
Iris
Iris
Lees verder
“Ik denk niet dat ik zo ver zou zijn gekomen zonder jullie hulp. ”
Janneke
Janneke
Lees verder
“Annemiek is een zeer betrokken coach met werkbare tips en begeleiding.”
Vahit
Vahit
Lees verder
“Ik ben zeer tevreden met jullie, heb veel geleerd en ideeën opgepakt, ik zou persoonlijk een dikke 10 geven aan jullie.”
Vorige
Volgende

ontdek hun verhaal

Onze klanten zijn mensgericht. Zij gaan graag de uitdaging aan en maken gebruik van de helpende hand die wij aanreiken. Zij gaan voor de lange termijn oplossing. Ontdek hun verhaal, wat hen drijft en hoe zij hun nieuwe roeping hebben gevonden!

baan als mondhygieniste

Kalina heeft er een tandje bijgezet

Kalina Miluć uit Polen heeft in haar geboorteland hard gestudeerd om mondhygiëniste te worden. Toen ze naar Nederland kwam, dacht ze dat ze met haar buitenlandse diploma in Nederland ...
Manou (Emanuela) Accordini

als thuishulp doet Manou weer mee

“Door de gevolgen van een nare relatie kwam ik als alleenstaande moeder in de schuldsanering en kreeg ik een WIA-uitkering. Ik wilde uiteindelijk weer terug ...

ontdek startwijzer

Ontdek hoe startwijzer jou kan helpen bij het vinden van een baan of het starten van en eigen onderneming vanuit een uitkering of ziekte.