fbpx

Workshop LinkedIn voor ondernemers

Tijdens deze workshop op dinsdag 18 januari 2022 van 10.00 tot 12.00 uur neemt onze coach Rob van Loon je mee in de wereld van Linkedin. Hij gaat het hebben over verkoop mogelijkheden, saleskansen creeëren en wat je zoal op kan schrijven in een post. LinkedIn kun je voor jou en jouw (startende of toekomstige) onderneming laten werken als je weet wat je ermee kunt. Met de gratis Linkedin profielservice, kun je veel meer dan je denkt. Leer hoe je een goed profiel neerzet, de juiste contentstrategie bedenkt en hoe je de zoekfuncties van Linkedin benut. Zo kun je meer klanten werven, meer omzet maken, de juiste leveranciers of investeerders vinden en zelfs ook op zoek gaan naar die perfecte ondersteuning in personeel die jij nodig hebt.

Rob gaat direct aan de slag en deelt tijdens de workshop zijn eigen profiel, zodat je meteen mee kunt doen. Het hebben van een Linkedinprofiel is noodzakelijk als je wilt deelnemen aan deze workshop.


Wil je deelnemen? Geef je dan snel op via info@startwijzer.info. Geef hierbij aan wat jouw naam is, en die van jouw coach. Je ontvangt dan daags voor de workshop een Zoom-link in je mailbox!