fbpx

Rob van Loon

Ondernemers- en loopbaancoach in Noord-Holland
"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg". Rob helpt je graag nieuwe dingen uit te proberen en nieuwe talenten te ontdekken.

Rob van Loon is ondernemers– en loopbaancoach in Noord-Holland. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen het vuur in zichzelf te ontdekken en vanuit die kracht hun leven vorm te geven. Met name mensen die twijfelen over ondernemerschap en mensen die ambitieus zijn en niet weten hoe ze hun ambities kunnen omzetten in een concrete business, kan hij goed begeleiden. Zijn expertise ligt in hospitality, marketing, event- en congresorganisatie en sales- en onderhandelingsstrategie. 

Boek “The journey to young entrepreneurship”

In 2019 is zijn boek “The journey to young entrepreneurship” uitgebracht. Het is een praktisch werkboek voor mensen die hulp kunnen gebruiken bij het maken van keuzes, om focus te krijgen en om zelfvertrouwen op te bouwen. Het boek is in drie talen uitgebracht en wordt gelezen in meer dan twintig landen.

Rob geeft bij scholen, startups en universiteiten in binnen- en buitenland interactieve workshops over de juiste mindset voor ondernemerschap. Verder werkt hij als vrijwilliger voor PUM, waar hij startups in ontwikkelingslanden helpt zichzelf goed in de markt te zetten.