fbpx

wij zijn passievolle loopbaan- en ondernemers coaches

Onze missie is om je te laten ervaren wat je mogelijkheden en krachten zijn.

Dat doen we, sinds 2000, door je te begeleiden bij het starten als zelfstandig ondernemer, naar een baan in loondienst of naar een verbeterde werksituatie.

Team

ben je toe aan een nieuwe stap?

Wij geloven er in dat er voor iedereen die wil en kan werken een mogelijkheid is om op een duurzame en passende manier deel te nemen in onze samenleving. 

Samen met onze partners geven we trajecten vorm die jou in je kracht zetten. Wij dragen bij aan het versterken en vergroten van de leefbaarheid en onderlinge betrokkenheid.

onze diensten

Samen met je loopbaancoach onderzoek je verschillende loopbaanvragen waarmee je inzicht krijgt in jouw talenten, ambities en kansen. Daarnaast geven we advies over de arbeidsmarkt en stellen we ons netwerk ter beschikking.

Onze coaches ondersteunen je bij het blijvend ontwikkelen zodat je kunt inspelen op veranderingen binnen de organisatie waar je werkt en op de arbeidsmarkt. Bijscholen en veranderen van functie zijn voorbeelden van manieren om lang inzetbaar te blijven.

Als je ziek bent (geweest) en je je huidige werk niet meer kunt doen, ga je samen met je coach op zoek naar passend werk bij een andere organisatie.

Samen met een van onze coaches word je je bewust van je talenten en vaardigheden en ga je op zoek naar manieren deze optimaal te benutten. 

Als je je baan verliest of van baan wilt veranderen vanwege een re-organisatie, kun je begeleid worden naar nieuw werk in loondienst of als ondernemer.

Wij bieden begeleiding bij scholing voor klanten die ondersteuning nodig hebben bij het volgen van een opleiding. (Om)scholing is van groot belang om weer aan het werk te kunnen of te veranderen van werk.

In opdracht van UWV coachen we mensen naar een baan in loondienst of ondernemerschap door middel van “Werkfit Maken” of “Naar Werk” trajecten. Daarnaast bieden wij ook Modulaire Diensten aan.

Je krijgt ondersteuning bij het verwerken en leren omgaan met verschillende thema’s in je leven om te komen tot meer zelfbewustzijn en persoonlijke groei. 

Verschillende gespecialiseerde coaches op het gebied van traumaverwerking en HSP staan voor je klaar en begeleiden met succes starters als Puck en Robin.

Je wilt je balans en energie terugvinden, je kwaliteiten versterken en je mentale veerkracht vergroten. Maar hoe doe je dat, re-integreren na een burn-out? Startwijzer coach Janna Rutten weet er alles van. Lees het verhaal van coach en ervaringsdeskundige Janna of een van onze starters; Alina, Annika of Klaas-Bert.

onze diensten

SW_ICON_1

ondernemerscoaching

Wil je je eigen bedrijf opzetten? Wil je een carrièreswitch maken, heb je een uitkering of raak je binnenkort je baan kwijt?

Ondernemerschapscoaching

loopbaanbegeleiding

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, wil je je heroriënteren, re-integreren na ziekte of zorgen dat een baan duurzaam passend en blijvend is?

talentontwikkeling

Wil je graag meer uit jezelf halen en je talenten verder ontwikkelen? Wil je beweging creëren en meer werkgeluk ervaren?

"Mensen groeien op het moment dat ze beseffen dat ze dingen kunnen realiseren"

wat ons uniek maakt

persoonlijke benadering

Door 1-op-1 coaching waarbij we kijken naar individuele behoeften zijn steeds meer mensen erin geslaagd hun doel te bereiken.

ontdek twee richtingen

Bij Startwijzer kun je altijd wisselen tussen loopbaanbegeleiding en ondernemerscoaching en zelfs beide paden tegelijkertijd bewandelen.

leren door te doen

Wij geloven dat mensen het best tot hun recht komen als ze zelf ontdekken en ervaren wat wel en niet werkt.

24 jaar ervaring

Startwijzer begeleidt al sinds 2000 mensen naar een baan in loondienst, de start als ondernemer en het bevorderen van duurzame inzetbaarheid.

online leer mogelijkheden

Door meerdere leervormen te combineren, spelen wij in op verschillende leerstijlen. Ons e-learning platform ondersteunt daarbij de coaching.

netwerk &community

De welkomstbijeenkomst, workshops en (online) community zorgen ervoor dat je in contact komt met gelijkgestemden, partners en/of werkgevers.

onze adviseurs

Fanny

Klok

Loopbaancoach in Zuid-Kennemerland en IJmond

Anoek

Penders

Coach modulaire diensten in Helmond-De Peel

Martine

Hilverda

Ondernemerscoach in Noordoost-Brabant

Andrea

van Dam

Loopbaancoach in Noord-Holland (Noord)

het startwijzer team

Saskia

Kuiper

Klant- en relatiemanager

Sammy Jo

Visser

Marketing- en officemedewerker