fbpx

Martine Hilverda

Ondernemerscoach in Noordoost-Brabant
"We vieren de succeservaringen, zodat het zelfvertrouwen groeit."

Martine Hilverda is ondernemerscoach in Den Bosch en omstreken. Haar werkgebied is heel Noord-Brabant.

Over Martine

Op mijn 18e raakte ik overspannen tijdens mijn studie Pedagogiek, ik kwam terecht bij een coach. Daar kwam ik tot waardevolle inzichten en met kleine stapjes (en regelmatig ook weer een stapje terug) ging het steeds iets beter met mij. Toen wist ik: dit wil ik ook! Ik ronde mijn opleiding af en ging werken bij een welzijnsorganisatie als ouder-kind coach. Ik ontwikkelde mezelf, er volgden allerlei opleidingen van mindfulness trainer tot diverse coach opleidingen en in 2016 startte ik mijn eigen praktijk. Het ondernemen vond ik in het begin heel uitdagend, ik kom niet uit een ondernemers nest, ik moest verschillende overtuigingen overwinnen om te kunnen groeien en bloeien. Inmiddels vind ik het heerlijk om zelf mijn tijd in te delen, keuzes te maken die écht bij mij passen, mijn creativiteit kwijt te kunnen, te kunnen creëren en vooral mensen verder te helpen. 

Aanpak

Wat ik clienten mee wil geven is het gevoel dat je zelf de regie hebt en kan pakken, in plaats van het gevoel dat je geleefd wordt. Ik word super enthousiast als ik zie dat mensen tijdens het traject hun ‘sparkle’ ontdekken en dit gebruiken om een nieuwe stap in hun carrière of onderneming te zetten. 

Dat doe ik door je inzicht te geven in je beperkende overtuigingen en oude patronen. We onderzoeken je kernwaarden, talenten en drijfveren, zodat we vanuit een sterke basis jouw droom of bedrijf kunnen opbouwen. Humor vind ik belangrijk, naast de diepte ingaan, maak ik het ook graag luchtig en breng structuur. 

We vieren de succeservaringen, zodat het zelfvertrouwen groeit. 

Een client zei laatst: “onder jouw vleugels mag ik altijd even schuilen als het nodig is en toch ga ik dan naar huis en heb ik allemaal nieuwe stappen gezet of inzichten opgedaan.” Ik denk dat dit mij kenmerkt – ik ben een betrokken coach, maar geef je als het nodig is ook een schop onder je kont.  

Naast mijn bedrijf ben ik vooral moeder van twee heerlijke kids van 2 en 3 jaar oud. Ik vind het heerlijk om in de tuin te rommelen (al heb er nog weinig verstand van), ik kook graag en zit op keramiek les, waar ik mijn creativiteit kwijt kan.“

Klaar voor een eerste stap?

📧 Neem contact op met Startwijzer voor een kennismakingsgesprek met Martine.
👥 Benieuwd naar de andere coaches? Kijk dan in het overzicht van coaches.