fbpx

starters met een verhaal

Marlies is een creatieve duizendpoot

Wanneer je Marlies aan het werk ziet weet je dat je met een ervaren styliste te maken hebt. Ze werkt met de vraag van de klant en bedenkt de meest interessante interieur keuzes. Niets doet vermoeden dat Marlies eigenlijk altijd heel ander werkt heeft gedaan.

Voordat Marlies het roer heeft omgegooid werkte zij namelijk 35 jaar bij de ING. Ze volgde wel cursussen en workshops binnen haar huidige vakgebied maar haar vaste baan opzeggen was nog een brug te ver. Er bleven echter reorganisaties plaatsvinden binnen de bank en Marlies besloot toen het heft in eigen handen te nemen.

Toch kwam zij bij het UWV terecht, die haar het liefst weer terugzagen in het bedrijfsleven. Een nare periode volgde, waar Marlies geen fijne herinneringen aan heeft. Zij wilde zelf interieurstyliste worden en uiteindelijk kwam ze bij Startwijzer terecht. Weliswaar nog op haar hoede, Marlies wilde echt niet terug naar het bedrijfsleven, maar na haar kennismakingsgesprek met Hannie en vervolgens haar coach Roelf verdwenen haar zorgen.

Studio MEG is het resultaat van alle inspanningen die Marlies heeft verricht. Naast haar bedrijf schrijft Marlies ook nog een blog over lampen en inmiddels ook over stoffen. ‘Gewoon doen’, zegt Marlies. ‘Ik heb me veel te lang tegen laten houden door het UWV maar het is het beste te doen wat in je opkomt’.

Marlies heeft de co-workingspace van Startwijzer ontworpen. Haar design houdt rekening met natuurlijke materialen, is gebaseerd op tweedehands meubels en de Startwijzer huisstijl. Wij zijn Marlies erg dankbaar voor deze fijne plek

Meer over Marlies lezen? Bezoek dan eens haar website www.lampenblog.nl