fbpx

starters met een verhaal

Helene is in balans als ondernemer

Ruim 15 jaar geleden startte Helene haar onderneming Terra Luna, praktijk voor bewustwording. Destijds zat ze tussen twee banen in en was ze zwanger. Het leek haar op dat moment niet handig te solliciteren. Terra Luna was de uitkomst!

Voor persoonlijke ontwikkeling volgde Helene les aan de academie voor spirituele integratie. Daar kun je veel leren over wat spiritualiteit kan betekenen voor je bewustzijn. Toen ze later een coachopleiding volgde was ze verrast door de overeenkomsten maar haar spirituele opleiding. Alles op psychologisch gebied én de vaardigheden om een praktijk te beginnen heeft zij in deze opleidingen geleerd.

Helene kwam bij Startwijzer terecht omdat ze meer wilde dan alleen cursussen geven en wilde ontdekken wat zij binnen haar bedrijf kon doen. Ze maakte haar website zelf en liet deze vervolgens beoordelen door haar coach Hannie van Lent. Een moment waar ze nog steeds leuke herinneringen aan heeft.

Ontwikkeling staat centraal bij Helene en binnen Terra Luna. Van haar zelfontwikkelde ‘geluks-cursussen’ tot workshops timemanagement, hoofdmassages, lesgeven op de volksuniversiteit en mindfulnesslessen – Helene doet het allemaal. Alles wat ze doet staat in het teken van bewustwording, dat is dan ook waar haar praktijk om draait.

Door de coronamaatregelen werd het persoonlijke gedeelte van haar workshops en lessen geminimaliseerd. Omdat dit is iets wat voor Helene juist zo belangrijk is, en je in een online bijeenkomst minder meekrijgt, bedacht ze een creatieve oplossing: cursussen in boekvorm. Helene heeft de zogeheten ‘balansserie’ gecreëerd met als eerst haar boekje ‘Balans in geluk’. Inmiddels is het tweede deel ‘Balans in structuur’ ook verschenen. 

Wil je meer lezen over Helene of haar boeken? Kijk dan eens op www.terra-luna.nl