fbpx

starters met een verhaal

Carly is een professional organizer

Carly is een professional organizer, iemand die je ondersteunt bij het organiseren van je huis maar bijvoorbeeld ook je agendaplanning en administratie. Zo denkt ze mee om keuzes te maken in wat te bewaren en bedenkt ze een logisch systeem voor meer overzicht. Dit kan je rust en ruimte geven in zowel je huis als je hoofd. ‘Hoe houd jij je leven georganiseerd en ga je hier tegelijkertijd ontspannen mee om?’ ‘Iets leuks doen is ook heel belangrijk’ zegt Carly. Naast haar werk als professional organizer is zij ook vastgoedstylist. Carly maakt woningen gereed voor de verkoop. Op dit moment werkt ze ook nog als jeugdhulpverlener.  
 
Toch is dit niet altijd het geval geweest. Een aantal jaar geleden werd Carly ziek. Het begon met een gemene navelbreuk waar ze aan geopereerd werd. Echter hield het daar niet op. Volgens de artsen zat het in eerste instantie tussen haar oren, maar de ene na de andere klacht volgde elkaar op. Vervolgens werden de ziekte van Pfeiffer en een traag werkende schildklier geconstateerd. Van de bezige bij die zij ooit was, bleek niets meer over. Zelfs de trap op gaan ging moeizaam. 
 
Haar borstprotheses bleken de oorzaak van deze misère, haar lichaam reageerde allergisch op deze protheses en stootte ze af. Met alle gevolgen van dien. Iets waar Carly nu anderen voor wil waarschuwen. Nadat de protheses verwijderd waren, knapte ze snel op. Haar depressieve klachten verdwenen zelfs, alleen haar traag werkende schildklier is gebleven. 
 
Deze jaren ziet Carly niet als verloren, ze hebben namelijk ook gezorgd voor persoonlijke groei, ontwikkeling en haar de tijd gegeven om te onderzoeken hoe ze haar passie en werk kan combineren. Carly pakte haar leven weer op, samen met haar coach Nathalie. Ze is lang bezig geweest met haar ondernemingsplan, omdat ze goed wilde uitzoeken wat voor diensten ze wilde en kon aanbieden en wat ze daarvoor nodig had. Om professioneel aan de slag te gaan is het namelijk wel belangrijk dat je (aan allerlei kwaliteitseisen voldoet, denk aan e-herkenning en AGB-codes.) Nathalie en Carly hebben samen aan Carly’s faalangst gewerkt, met daarbij extra begeleiding van coach Frida.  
 
‘Ik moet het allemaal zelf doen’ zegt Carly. ‘Maar het is fijn om bevestiging te kunnen halen en even te kunnen sparren. Nathalie liet me in mezelf geloven en op mezelf vertrouwen. Het traject maakte dat ik me niet meer afhankelijk voel maar juist meer in mijn eigen kracht sta.’ 
 
Wil je meer over Carly en haar werk weten? Kijk dan eens op www.bettercallcarly.nl