fbpx

Nathalie Lantman

Ondernemerscoach in Noord-Holland (Noord)
"De begeleiding naar de start van jouw eigen bedrijf doe ik samen met jou en na de start loop ik aan de zijlijn met jou mee."

Nathalie Lantman is ondernemerscoach in Schagen en omstreken. Is het jouw droom om een eigen bedrijf te starten? Nathalie motiveert je graag om die droom te realiseren. Samen met jou kijkt ze stap voor stap hoe je op een gezonde manier als zelfstandige een (extra) inkomen kunt verdienen.

Voordat ze coach werd bij Startwijzer werkte Nathalie als adviseur voor (startende) ondernemers bij de Rabobank. Daar beoordeelde ze de ondernemingsplannen en jaarcijfers van klanten voor de goedkeuring of afwijzing van de aangevraagde financiering. Daarnaast adviseerde ze over het afsluiten van verzekeringen en het betalingsverkeer. Ze heeft het altijd leuk gevonden om mensen met ambities te ondersteunen. Nu doet zij dit als coach voor Startwijzer. Ze helpt onze klanten nu om de ondernemingsplannen te schrijven maar ook om deze geschikt te maken voor een financieringsaanvraag. Nathalie houdt de mensen die zij coacht graag een spiegel voor, zelf weet je immers het beste wat je kunt en wilt. Ze is altijd bereikbaar voor haar klanten. Mensen kunnen haar altijd appen en bellen. Ze houdt graag regelmatig contact. Zo is Nathalie de steun in je rug wanneer je haar nodig hebt. Ze ziet Startwijzer als één groot kenniscentrum waar enthousiasme en de bereidheid om anderen te helpen centraal staat.

De opgedane kennis tijdens de opleiding Bedrijfskunde zet Nathalie graag in om haar klanten te helpen om een gedegen onderneming neer te zetten. Ook vindt ze het leuk om bedrijfsprocessen te optimaliseren en veranderingsprocessen op gang te brengen.

Naast haar baan als coach werkt Nathalie nog in loondienst voor de Rabobank op de afdeling Bijzonder Beheer waar zij de klanten bedient waarvan hun bedrijf in slecht weer verkeren. Met deze ervaringen hoopt ze haar klanten te behoeden zodat ze daar nooit met hun bedrijf terechtkomen. Daarnaast werkt ze ook nog als eventplanner en salesmanager. Dit doet ze voor het bedrijf &Joy, dat trouwbeurzen organiseert maar ook de styling op bruiloften & feesten verzorgt. Voor echte ontspanning gaat zij graag naar de bioscoop, uit eten of op vakantie. Ze houdt van avontuur en heeft haar duikbrevetten op Tonga gehaald.