fbpx

Workshops van Nelleke en René in Apeldoorn

Heb je een WW-, WIA-, Wajong- of Ziektewetuitkering en wil je weer aan het werk? Startwijzer begeleidt je kosteloos bij je terugkeer naar de arbeidsmarkt. Met individuele coaching, een online leeromgeving en workshops ondersteunen wij je bij het vinden van een baan of het starten als ondernemer.

Wil je meer weten of kennis maken met de coaches in Apeldoorn, René en Nelleke? Kom dan op 23 januari van 13.00 tot 15.00 naar onderstaande workshops in CODA. Aanmelden kan via info@startwijzer.info.

Op pad naar je droombaan!

Ontdekken wat jij wenst als baan, en vervolgens ook werkelijk op pad gaan om deze baan te vinden! Tijdens deze workshop ga je een eerste stap zetten en maak je een actieplan voor jezelf. Je werkt jouw weg naar je nieuwe baan verder uit. De workshop is interactief, om zoveel mogelijk aan te sluiten bij jouw persoonlijke situatie.

Ondernemerschap, iets voor mij?

Een eigen bedrijf starten, wat betekent dat eigenlijk? Tijdens deze workshop ga je onderzoeken of ondernemerschap iets voor jou is door middel van interactieve oefeningen en het delen van ervaringen. Na de workshop is er de mogelijkheid om persoonlijk vragen te stellen over jouw situatie.

De workshops vinden plaats in de CODA Bibliotheek, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn.

Voorafgaand aan deze workshops, tussen 10 en 12 uur, organiseert JobOn het droombaanspel: ontdek welke baan bij je past.