fbpx

Workshop over presenteren

Workshop: Skills voor je presentatie, sollicitatiegesprek of bedrijfspitch

Voor: (startende) ondernemers/zzp-ers,  sollicitanten, loopbaanveranderaars, werkzoekenden, uit-hun-ei-brekers of voor jou!!

Je kent ze wel, van die mensen die zo makkelijk voor een groep of in een gesprek hun verhaal doen. Die zichzelf presenteren, dragen, ontspannen, met humor, helemaal oké met vragen tussendoor, zelfverzekerd over de inhoud en dat wat ze wel of niet zeggen. Misschien zelfs zo dat ze ook iets niet zeggen of ergens niet op in gaan. Zo natuurlijk, zo vanzelfsprekend, dat wil toch iedereen?!

Veel mensen vinden het spannend om zichzelf of hun bedrijf te presenteren. Als ze op het punt staan zich te presenteren, op gesprek te gaan, social media gaan benutten voor promotie, de wereld te laten horen en zien wat ze bedacht hebben en welke kwaliteiten de ander echt moet zien en aannemen… Lopen. Ze. Vast. Ze ervaren een conflict met zichzelf en een ander, een gebrek aan zelfvertrouwen, angst, onrust, blokkeren en denken:
“Ik moet mezelf verkopen”.
“Ik heb geen sprankelend verhaal”.
“Ik kan nog wel wat hulp gebruiken”.
“Ik durf mezelf niet te lanceren.”
“Ik praat niet zo makkelijk voor mensen”.
“Ik ben van nature niet zo’n ondernemer”.

Deze workshop laat je nadenken, inzichten krijgen, ervaren, spelen en oefenen. Je zorgt er samen voor dat iedereen iets aan de workshop heeft. Je bent bereid actief bij te dragen aan de inhoud. Daardoor vergroot je ter plekke je eigen presentatie skills en die van de andere deelnemers. Zij representeren je publiek, gesprekspartner, toekomstige klant/opdrachtgever, …

Spannend? Ja!! En ontzettend levendig!! Of zoals een van mijn jongens zei toen ik een presentatie ging geven en zenuwachtig was: “Mama, doe het maar gewoon. Als je het gedaan hebt, is het niet eng meer.”

Dus.. geef je op! Mail naar info@startwijzer.info en schrijf je probleem en wens op rondom jezelf / je bedrijf presenteren. Wat denk jij dat nodig is om jezelf te laten zien zoals nodig is en/of jij dat wilt? En waarom doe of lukt je dat nog niet?

Datum:        dinsdag 24 mei 2022
Tijd:            10 – 12 uur
Plaats:         Zoom
Trainer:        Frida de Koning trainer NeuroLinguistisch Presenteren en StemCoach