fbpx

Workshop ‘LinkedIn voor jouw beste en mooiste baan’

Tijdens deze workshop kunnen de deelnemers meer te weten komen over hoe ze via Linkedin hun ideale baan kunnen vinden, of bijvoorbeeld een mooie werkervaringsplek. Onze coach Rob van Loon leert de deelnemers hoe ze hun persoonlijke profiel kunnen optimaliseren, zodat ze daarmee beter zichtbaar en vindbaar zijn op Linkedin. Ook inspireert Rob de deelnemers hoe ze zichzelf kunnen profileren via Linkedin door de juiste strategie te ontwikkelen op het gebied van content, interactie op Linkedin en bijv. door een pro-actieve houding aan te nemen waar het gaat om het vergroten van netwerk. De zoekfunctie die Linkedin heeft op het gebied van vacatures is uitgebreid en makkelijk te gebruiken, terwijl velen hiervan nog niet op de hoogte zijn.

Rob gaat direct aan de slag en deelt tijdens de workshop zijn eigen profiel, zodat de deelnemers zelf ook meteen aan de slag kunnen! Het hebben van een Linkedinprofiel is noodzakelijk als je wilt deelnemen aan deze workshop.

Wil je deelnemen? Geef je dan op via info@startwijzer.info. Geef hierbij aan wat jouw naam is, en die van jouw coach. Je ontvangt dan daags voor de workshop een Zoom-link in je mailbox!