fbpx

jouw traject nu ook met online ondernemers- coaching

Je eigen bedrijf starten, hoe doe je dat eigenlijk? Ben jij eigenlijk ook altijd al nieuwsgierig geweest naar wat je allemaal moet doen en weten om ondernemer te worden? Of heb je stiekem al een supergoed bedrijfsidee?

starten eigen bedrijf

Wil jij graag eigen baas worden en wil je weten hoe je dat succesvol doet? Wil je als zelfstandige (ZZP-er) voor jezelf beginnen? Wil jij je hart volgen en van je idee een goedlopend bedrijf maken? Heb je bij de start van je bedrijf of praktijk ondersteuning of financiering nodig?

Startwijzer weet als geen ander wat jou als eigen baas te wachten staat. Jaarlijks begeleiden wij meer dan 300 mensen die net als jij succesvol willen starten met een eigen bedrijf.

alles begint met een eerste stap

De eerste stap richting zelfstandig ondernemerschap is een spannende en belangrijke beslissing. Het eerste wat je natuurlijk moet weten om ondernemer te worden is: wat houdt ondernemerschap precies in? Ondernemerschap in de meest pure vorm is het hebben van een eigen bedrijf.

kwaliteiten ondernemerschap

Om een succesvolle ondernemer te zijn, heb je verschillende kwaliteiten nodig. Het moet wel echt bij je passen. Zo is een belangrijke kwaliteit bij het starten van een bedrijf durf en doorzettingsvermogen. Deze eigenschap is van belang omdat een bedrijf meestal niet meteen makkelijk van start gaat. Het duurt een tijdje tot je imago gaat groeien. Ondernemen is dus doorzetten, vallen en weer op staan.

online ondersteuning en coaching

Wil jij graag je bedrijf beginnen of starten als ZZP-er? Wij hebben een online programma beschikbaar om je te helpen bij het starten van een bedrijf. Hier vind je alles wat je wilt weten over zelfstandig ondernemerschap: over de kwaliteiten van een ondernemer, over administratie en verzekeringen, en hoe je een ondernemersplan en een financieel plan maakt.

Met ons online programma kun je in je eigen tempo, in je eigen tijd en op je eigen werkplek werken aan je start als ondernemer. Startwijzer is er voor je als je vragen hebt of begeleiding wenst. Wij ondersteunen het online programma met professionele coaching. Ervaren ondernemerscoaches zijn je hierbij van dienst.