fbpx

grote stappen vooruit met onze online loopbaanbegeleiding

Persoonlijke groei en professionele ontwikkeling is belangrijk in je loopbaan. Je wilt werk doen dat bij je past en waar je energie van krijgt. Je talenten ontplooien, passie voelen en je kwaliteiten helder in beeld hebben. Startwijzer heeft een online programma dat je helpt bij het maken van de juiste loopbaankeuzes.

de elevator pitch als hulpmiddel

Een handig hulpmiddel als voorbereiding op een sollicitatiegesprek is de zogenaamde elevator pitch. Dit leert je om in twee minuten te vertellen wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en waar je naar zoek bent. In de tijd van een ritje met de lift moet je jezelf presenteren als de ideale oplossing voor het probleem. Stel, er wordt je op een feestje vanuit het niets een baan aangeboden, een elevator pitch komt dan perfect van pas!

Voor een sollicitatie heb je natuurlijk ook een gelikt CV nodig en een sterke motivatiebrief. Ook daarmee kun je aan de slag met ons online programma. En wat nou als je vastloopt en niet weer wat de juiste vervolgstap is in je loopbaan? Dan is loopbaanbegeleiding een verstandige keuze.

Online loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding helpt je jouw vaardigheden inzichtelijk te maken en te versterken. Vaardigheden worden namelijk steeds belangrijker in de arbeidsmarkt. Belangrijker nog dan het hebben van de juiste diploma’s. Loopbaanbegeleiding helpt je weer fit en vitaal aan het werk te gaan.

online loopbaan keuze maken

Weet jij niet wat voor loopbaan je zou willen? Wil jij leuke testen en inspirerende opdrachten maken om er achter te komen welke loopbaan bij jou past? Wil jij graag loopbaanbegeleiding of wil je erachter komen welke baan het beste bij jou past? Wij hebben een onlineprogramma ontwikkeld dat je kan helpen op al deze vragen een antwoord te vinden. Er staan veel leuke testen en hulpmiddelen in om je verder te helpen met je loopbaan.

Met ons online programma kun je in je eigen tempo, in je eigen tijd en op je eigen werkplek werken aan je loopbaan. Startwijzer is er voor je als je vragen hebt of begeleiding wenst. Wij ondersteunen het online programma met professionele coaching. Ervaren ondernemerscoaches zijn je hierbij van dienst.