fbpx

ondernemen iets voor jou? doe de zelftest

Altijd al gedroomd van een eigen bedrijf? Of op zoek naar een andere baan? Alles start met een goed idee voor een eerste stap. Samen onderzoeken we of een eigen bedrijf bij je past. Ondernemen en ondernemend gedrag betekent een sprong in het diepe.

een uitdagend avontuur

Ondernemen is durven, doen en reflecteren. Kansen zien, aanpakken en doorpakken. Startwijzer begeleidt je met de noodzakelijke ondersteuning en is je kompas richting een nieuwe toekomst. Ons gaat het niet alleen om het durven dromen, maar ook om het realiseren van dromen; of dat nu een eigen bedrijf is of een andere baan.

een eerste stap

Houd het eenvoudig.  Je kunt bijvoorbeeld een online test doen. Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

  1. Doe de ondernemerstest op Kvk.nl en ontdek hoe sterk je bent in ondernemen;
  2. Vul de ondernemerstest op 123test.nl in. Je komt er snel achter of je over de eigenschappen beschikt, die horen bij een zelfstandig ondernemer;
  3. Op qredits.nl test je eenvoudig wat voor ondernemer je bent. Qredits is een commercieel bedrijf dat leningen verstrekt, maar hun ondernemerstest is gratis en uitgebreid.

laat je inspireren

Kijk hoe anderen hun eigen bedrijf hebben gestart.

  1. Op onze pagina met startersverhalen lees je de inspirerende verhalen van ondernemers die een traject hebben gevolgd bij Startwijzer.
  2. In het filmpje van het UWV ‘Zelfstandig ondernemen, iets voor mij?‘ vertellen ondernemers over hun ervaringen met het starten van een eigen bedrijf.
  3. Op de pagina van de KVK ‘Is ondernemen iets voor jou?’ vertellen ondernemers hoe zij zijn gestart met hun bedrijf en welke kwaliteiten zij daarvoor nodig hebben.
  4. Op ons YouTubekanaal vind je motiverende filmpjes van enkele van de vele ondernemers die wij hebben mogen begeleiden de afgelopen 20 jaar.

startwijzer

Startwijzer begeleidt je met de noodzakelijke ondersteuning en is je kompas richting een nieuwe toekomst. Ons gaat het niet alleen om het durven dromen, maar ook om het realiseren van dromen; of dat nu een eigen bedrijf is of een andere baan.

Benieuwd hoe we dit doen? Lees hier over onze benadering en stappen. Als je een uitkering ontvangt van het UWV worden onze trajecten vaak volledig vergoed.

Bel ons op 0229-27 48 88stuur een WhatsAppbericht of mail ons om het waar te maken. We adviseren je graag.