fbpx

nieuwe collega’s startwijzer

Startwijzer verwelkomt twee nieuwe collega’s. Zij stellen zich kort even voor.

Savannah Dikmoet volgt op het Horizon College in Alkmaar volg ik de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlening. Zij zit in het derde jaar en loopt zes maanden stage bij Startwijzer. Het is haar eind stage. Ik heb heel veel zin om voor Startwijzer aan de slag te gaan. Ik weet zeker dat ik hier veel ga leren en ervaring op zal doen waar ik in de toekomst profijt van heb., zegt Savannah

Merle Freeke zal zich als consultant voor Startwijzer bezig houden met het optimaliseren en verduidelijken van processen en procedures t.a.v. klanten en adviseurs. Zij denkt ook mee over de groei, ontwikkeling en strategie van Startwijzer voor de komende jaren. Dit gecombineerd met nieuwe (marketing) initiatieven om Startwijzer nog beter op de kaart te zetten. Merle: Ik heb er zin in. Ben nu al bezig met een serie voor Instagram die heet @ondernemersmeteenverhaal, heel tof en inspirerend om te doen!