fbpx
Marloes met honden

re-integratiebureau Startwijzer

Startwijzer begeleidt iedereen – die kan en wil werken – naar een baan in loondienst, zelfstandig ondernemerschap of een verbeterde werksituatie.

We werken samen met overheden, werkgevers en verzekeraars aan een inclusieve samenleving waarin iedereen naar vermogen kan bijdragen.

Met succes, want door onze persoonlijke benadering zijn steeds meer mensen economisch zelfredzaam geworden.

Bekijk de video om een beeld te krijgen bij ons en de klanten die we begeleiden.

starters met een verhaal

Onze klanten zijn gedreven, onconventioneel en onderscheidend. Ze vonden – zowel als ondernemer of in loondienst – passend werk als yogadocenten, hoveniers, schrijvers, schoonheidsspecialisten, websitebouwers en meer. Laat je inspireren door de verhalen van zij die de stap hebben gezet en hun reis met je willen delen. Ontdek hoe anderen werk hebben gevonden dat bij hun past en welke veranderingen zij door zijn gegaan!

Sonja Dibbets

Sonja kreeg borstkanker en bleef werken

In 2013 kreeg Sonja te maken met een hersenbloeding, een gebeurtenis die haar leven op zijn kop zette. Toch slaagde ...
WhatsApp Image 2024-01-04 at 17.24.55

Kim start onderneming met Long-Covid

Kim van Dijk, 43 jaar oud, heeft altijd een actief en druk leven geleid. Vanaf haar 15e werkte ze als ...
Marjolijn

Marjolijn: Een digitale duizendpoot

Marjolijn beschikt over vele digitale vaardigheden die ze kan inzetten om andere ondernemers te ondersteunen. Als Virtual Assistant, oftewel VA, neemt ...
Angelique Joseph-Vlaar

Angelique is ondernemer met een missie

Het leven van Angelique Joseph-Vlaar nam een paar jaar geleden een ingrijpende wending, een die haar veel heeft gekost. Ze ...

onze coaches

Jan

Haanstra

Ondernemerscoach in Midden-Utrecht

Frank

Bakker

Ondernemerscoach in Noord-Holland (Noord)

Andrea

van Dam

Loopbaancoach in Noord-Holland (Noord)

Martine

Hilverda

Ondernemerscoach in Noordoost-Brabant
Marlies
Lees verder
"Dankzij Startwijzer heb ik structuur in mijn ondernemersideeën en ondernemersplan gekregen; wat op papier staat, hoeft niet meer in mijn hoofd. Stapje voor stapje ontstaat mijn bedrijf, en daar ben ik best trots op."
John
Lees verder
"Ik zou niet zo goed weten welk ander bedrijf mij hier zo goed bij zou kunnen assisteren als dat jullie dat doen. Ik ben erg blij met de hulp en inzichten die Frank mij geeft."
José
Lees verder
"Hannie heeft grote indruk op mij gemaakt door haar bevlogenheid en betrokkenheid. Bij mijn eigen re-integratie leerde ik haar kennen als een ongekend loyale en bemoedigende coach die mij stimuleerde en heeft geholpen om de draad weer op te pakken."
Lianne
Lees verder
"Ik voelde mij erg serieus genomen in al mijn valkuilen, en dat is ontzettend belangrijk in een zoektocht naar werk. Vanaf moment één tot aan het afsluiten van mijn traject heeft Loes mij in alles ontzettend goed gesteund. Met veel blijdschap heb ik op eigen kracht maar zeker met de steun van Loes mijn droombaan gevonden, zonder haar had ik deze stap nooit volledig durven zetten."
Previous
Next

ervaar wat startwijzer voor jou kan betekenen