Marloes met honden

re-integratiebureau Startwijzer

Startwijzer begeleidt iedereen – die kan en wil werken – naar een baan in loondienst, zelfstandig ondernemerschap of een verbeterde werksituatie.

We werken samen met overheden, werkgevers en verzekeraars aan een inclusieve samenleving waarin iedereen naar vermogen kan bijdragen.

Met succes, want door onze persoonlijke benadering zijn steeds meer mensen economisch zelfredzaam geworden.

Bekijk de video om een beeld te krijgen bij ons en de klanten die we begeleiden.

starters met een verhaal

Onze klanten zijn gedreven, onconventioneel en onderscheidend. Ze vonden – zowel als ondernemer of in loondienst – passend werk als yogadocenten, hoveniers, schrijvers, schoonheidsspecialisten, websitebouwers en meer. Laat je inspireren door de verhalen van zij die de stap hebben gezet en hun reis met je willen delen. Ontdek hoe anderen werk hebben gevonden dat bij hun past en welke veranderingen zij door zijn gegaan!

Monique Lafour

Monique gaat van thuiszorg naar kraamzorg

Ik ben trots op mijn doorzettingsvermogen. Naast mijn baan in de thuiszorg volg ik straks een opleiding tot kraamverzorgende. Vanwege …

Amber Verhoef

Amber begint in de creatieve sector

Ik heb jarenlang getwijfeld over het beginnen van een eigen bedrijfje, omdat ik kampte met chronische fysieke klachten. Toen ik …

Helene

Helene is in balans als ondernemer

Ruim 15 jaar geleden startte Helene haar onderneming Terra Luna, praktijk voor bewustwording. Destijds zat ze tussen twee banen in …

Ontwerp zonder titel (2)

Minouc draaide de rollen om

Door opbouwende stress die Minouc niet kon verwerken viel ze uiteindelijk uit. Ze kon niet meer doorgaan in haar toenmalige …

onze coaches

Diandra

Oldenburger

Adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Hoorn e.o.

Merle

Freeke

Ondernemerscoach en directeur van Startwijzer

Ria

Immen

Loopbaan- en ondernemerscoach in Amsterdam e.o.

Ingeborg

Bijlsma

Loopbaan- en ondernemerscoach in Alkmaar e.o.
Marlies
Lees verder
"Dankzij Startwijzer heb ik structuur in mijn ondernemersideeën en ondernemersplan gekregen; wat op papier staat, hoeft niet meer in mijn hoofd. Stapje voor stapje ontstaat mijn bedrijf, en daar ben ik best trots op."
John
Lees verder
"Ik zou niet zo goed weten welk ander bedrijf mij hier zo goed bij zou kunnen assisteren als dat jullie dat doen. Ik ben erg blij met de hulp en inzichten die Frank mij geeft."
José
Lees verder
"Hannie heeft grote indruk op mij gemaakt door haar bevlogenheid en betrokkenheid. Bij mijn eigen re-integratie leerde ik haar kennen als een ongekend loyale en bemoedigende coach die mij stimuleerde en heeft geholpen om de draad weer op te pakken."
Lianne
Lees verder
"Ik voelde mij erg serieus genomen in al mijn valkuilen, en dat is ontzettend belangrijk in een zoektocht naar werk. Vanaf moment één tot aan het afsluiten van mijn traject heeft Loes mij in alles ontzettend goed gesteund. Met veel blijdschap heb ik op eigen kracht maar zeker met de steun van Loes mijn droombaan gevonden, zonder haar had ik deze stap nooit volledig durven zetten."
Previous
Next

ervaar wat startwijzer voor jou kan betekenen