fbpx

Geen kerstpakket dit jaar

Successen en dankbaarheid

Als re-integratiebureau hebben we gedurende het jaar veel successen te vieren. Onze klanten starten een onderneming of stromen uit naar een stage, werkervaringsplek of baan. Daarnaast vieren we het succes van onze finaleplek bij de NHN Business Awards, de voortzetting van het project ‘Migranten leren door’ en de samenwerking met 9 nieuwe coaches.

Bij het vieren van successen hoort ook het uiten van dankbaarheid. We zijn onze partners erg dankbaar voor de fijne samenwerking en het vertrouwen dat ze in ons hebben. We wensen iedereen fijne dagen en hopen op een mooi nieuw jaar waarin we samen zorgen voor een inclusieve arbeidsmarkt waarin iedereen naar vermogen kan bijdragen.

Geen kerstpakket

Geen kerstpakket voor de coaches en medewerkers van Startwijzer dit jaar…

Althans, niet in de traditionele zin van het woord! Het kerstpakket mogen ze naar eigen inzicht samenstellen en inkopen bij onze voormalige klanten. De afgelopen weken hebben we onze oud-klanten gevraagd op te geven welke producten of diensten ze aanbieden. We kregen ontzettend veel enthousiaste reacties!

We hebben een lijst opgesteld waaruit onze coaches en medewerkers kunnen kiezen waar ze zichzelf of een ander mee gaan verwennen deze feestdagen. Enkele voorbeelden van wat onze voormalige klanten te bieden hebben zijn schilderijen, wijnen, massages, granola, wandelcoaching, kaarten en catering.

Zo vieren we de feestdagen écht samen 🎄