fbpx

Ria Immen

Loopbaan- en ondernemerscoach in Groot Amsterdam
Ik zie altijd kansen en mogelijkheden. Leef je mooiste leven!

“Als je waagt groeit je moed, als je aarzelt groeit je vrees.” Ria neemt in haar gesprekken en werkwijze een hoop ervaring mee. Zo heeft ze vele jaren zelf een onderneming gehad, daarna een groot deel van haar leven in het bank- en verzekeringswezen gewerkt en daagt zij ook zichzelf continu uit om op persoonlijke vlak te groeien. De lessen en inzichten die zij hierop deed en nog steeds doet, zorgen voor een enorme bron van kennis op veel terreinen. En dat is niet het enige, door haar empathische vermogen, écht luisteren en de vraag achter de vraag stellen is zij graag voor haar klanten de wind in de rug. Nu is ze ondernemerscoach en loopbaancoach in Amsterdam en omstreken.

Ria houdt ervan om mensen in beweging te brengen, zodat ze weer de regie nemen over hun eigen leven. Zoals ze zelf zegt: “Wat je verleden ook is, door je mindset te veranderen kan alleen jij verandering in je leven aanbrengen.” Ze wil haar klanten graag inzichten geven in de mogelijkheden en kansen die er wél zijn.

Een klant in beweging laten komen is Ria’s summum, haar kers op de taart. Daar coacht zij voor. Wanneer een klant bijvoorbeeld al 15 jaar niet aan het arbeidsproces heeft kunnen deelnemen en dan wel iets vindt, dat geeft haar enorm veel voldoening. Het gaat haar niet om enorme succesverhalen, al mogen deze er ook zijn. Ieder succesmoment is een succesmoment, zelfs de hele kleine. “Het is een innerlijk proces.”

Zo heeft Ria een klant mogen begeleiden die alle mogelijke hulpverlening kreeg en onder een enorme burn-out gebukt ging. “Alles was chaos, echt zware ellende,” omschrijft zij. Dat deze klant dan toch na een half jaar zijn eigen onderneming is gestart en weer verder is gegaan inspireert haar enorm. Zij wil klanten leren zich bewust te worden van hun capaciteiten en de mogelijkheden die er wel zijn. Dat is het vertrekpunt om verder weer deel te nemen in het arbeidsproces, op wat voor manier dan ook.  

Als loopbaan-, ondernemers- en re-integratiecoach maar ook als HSP en burn-out coach leert Ria nog dagelijks door. Niet alleen via klanten, zij blijft haar kennis vergroten door opleidingen, seminars en veel te lezen. “Kennis is wijsheid,” is hoe Ria erover denkt. Zo kan ze anderen blijven inspireren en helpen via Startwijzer. Zij omschrijft Startwijzer als “transparant, teamwork en innovatief” en wil ze haar kennis nog lang blijven delen.

Sta je op een kruispunt in je leven waarbij je wel wat persoonlijke ondersteuning kunt gebruiken?

Voor de regio Amsterdam is Ria Immen loopbaancoach en ondernemerscoach. Met haar brede opleidingen, werk- en levenservaring, haar doortastende en empathische vermogen helpt ze je graag op een positieve en professionele manier naar je volgende stap, zodat jij je mooiste leven kunt leven!