fbpx

Anouk Netten

Loopbaancoach in Zuid-Kennemerland en IJmond
Elk individu een op maat gesneden pak.

Ik ben Anouk Netten, bijna 55 jaar. Ik ben adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Velsen en omstreken. Ik werk sinds 2012 als psychosociaal therapeut en heb ik meerdere coachopleidingen succesvol afgesloten waaronder loopbaancoach. Het werk past enorm goed bij mij omdat ik als ZZP-er mijn eigen tijd in kan delen om te werken. Na mijn 2 herseninfarcten is dat enorm fijn.

Ik heb mezelf gespecialiseerd in angst- en paniekstoornissen, stress- en burnout, psychosomatische klachten en PTSS en heb een brede, algemene, medische kennis. Voordat ik mijn herseninfarcten kreeg was ik werkzaam als één van de leidinggevenden van een spoedpost, wat ik met veel plezier deed.

Mensen noemen mij: empathisch, betrokken, no-nonsens en gedreven. Ik vind het tijdens het coachen enorm belangrijk iemand vanuit autonomie te laten groeien en zie mezelf dan ook als een procesbegeleider in de coaching. Elk individu heeft zijn/haar eigen wijze om iets te benaderen, ik vind het fijn om samen met het individu te kijken hoe deze de boost van het leven weer terug kan vinden en het leven (weer) kan leren omarmen. Voor Startwijzer doe ik dit als adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Velsen en omstreken.