fbpx

Léonne Meijs

Loopbaancoach in Noordoost-Brabant
Het allerbelangrijkste? Gewoon doen! En uitproberen.

Léonne Meijs is loopbaancoach in Veghel en omstreken. Ze brengt jou door middel van haar specialisatie in NLP en ACT  weer in verbinding met je innerlijke kracht zodat je vitaler door het leven kan gaan, vanuit autonomie en met zicht op je eigen kwaliteiten en mogelijkheden.

Wist jij dat Marketing afkomstig is van de combinatie “Getting” from the “Market” 💡. 

Léonne Meijs heeft ons aan het denken (en werk) gezet tijdens de online workshop en vertelde dat Marketing eigenlijk volledig draait om wat jouw klant van jou kan krijgen op de markt. 

Ze gaf daarbij tips over planning tools als Hootsuite en Buffer. Sprak veel over beleving, storytelling en de vraag: “Hoe kan je mensen raken?” 

Bedenk je ook voor jezelf, wat wil jij met de verkoop van je diensten of producten? Hoe kan je een mini aspect daarvan verbeelden? En wat is je kernboodschap? 

Het allerbelangrijkste? Gewoon doen! En uitproberen.

Enthousiast geworden? Dan kan je deze workshop terug kijken op Youtube!

Loopbaancoach in Veghel

Naast loopbaancoach in Veghel en omstreken is Léonne ook adviseur modulaire diensten in die regio. Dat betekent dat ze gespecialiseerd is in modulaire diensten – de trajecten die vooraf gaan aan een loopbaantraject. Deze trajecten zijn bedoeld voor mensen die nog niet klaar zijn voor het toewerken naar een baan en eerst willen werken aan sociale contacten en activiteiten.