fbpx

Fanny Klok

Loopbaancoach in Zuid-Kennemerland en IJmond
"Dromen blijven dromen totdat je ze zelf waarmaakt."

Fanny Klok is loopbaancoach in Haarlem en omstreken. Haar werkgebied is de hele regio Zuid-Kennemerland en IJmond.

Over Fanny

Dromen blijven dromen totdat je ze zelf waarmaakt. Dit motto vormt de drijvende kracht achter Fanny’s eigen benadering van coaching. Haar Indische achtergrond heeft haar een diepgaand begrip gegeven van de uitdagingen en ervaringen van de Indische gemeenschap in Nederland.

Fanny is nieuwsgierig van aard en stelt altijd diepere vragen, niet alleen aan anderen maar ook aan zichzelf. Haar rijke levens- en werkervaring hebben haar geleerd om door de oppervlakte heen te kijken en te denken in oplossingen, kansen en mogelijkheden.

Loopbaancoach in Haarlem e.o.

Het centraal stellen van de persoonlijke hulpvraag is de kern van Fanny’s benadering. Door middel van diverse methodieken zoals oefeningen, opdrachten, gesprekken en zelfs verkwikkende wandelingen, gaat ze samen met haar coachees actief op zoek naar de volgende stap richting hun gestelde doelen.

Ze reikt geen kant en klare antwoorden aan, maar is als een gids op de reis naar het krijgen van inzichten, die persoonlijke groei onvermijdelijk maken. Naast haar coachingsexpertise heeft Fanny een rijke levenservaring. Zij heeft verschillende rollen vervuld in het bedrijfsleven en het onderwijs, waarbij ze haar vaardigheden om anderen te ondersteunen heeft aangeboord.

Haar jarenlange inzet als (interim) Personal Assistant/directiesecretaresse en ondersteuner van het College van Bestuur, gecombineerd met haar passie voor coaching maken haar een energieke en betrokken professional.

Fanny’s reis heeft haar geleid tot het besef dat het ondersteunen van anderen in hun persoonlijke en professionele groei haar ware roeping is. Haar energieke inzet en haar vermogen om anderen te inspireren, maken van haar een waardevolle partner op het pad naar het waarmaken van dromen en het bereiken van doelen. Met Fanny aan je zijde ben je niet alleen een dromer maar ook een doener.

Klaar voor een eerste stap?

📧 Neem contact op met Startwijzer voor een kennismakingsgesprek met Fanny.
👥 Benieuwd naar de andere coaches? Kijk dan in het overzicht van coaches.