fbpx

Ewa Tometczak

Loopbaancoach in Noord-Holland (Noord)

Ewa Tometczak is loopbaancoach in Grootebroek en omstreken. Haar werkgebied is heel Noord-Holland.

Over Ewa

Onze coach Ewa is geboren en getogen in Polen en op haar 21e naar Nederland gekomen. Hier ontmoette ze haar partner, die ook van Poolse afkomst is. Ze heeft zich direct na haar komst in Nederland ingeschreven om Nederlands te leren maar merkte dat ze dit vaak zelf ook lastig vond. Dit is waarom ze haar Poolse klanten goed begrijpt, ook zij heeft ooit in deze positie verkeerd.

Toen Ewa in Nederland mocht werken, is ze begonnen als winkelmedewerker. Ondertussen volgde ze een opleiding detailhandel en management en stroomde ze door naar de functie van winkelmanager. Tussendoor heeft Ewa ook nog een opleiding tot boekhouder gedaan maar ging hier pas jaren later mee aan de slag.

Loopbaancoach in Grootebroek e.o.

Terwijl ze hard werkte aan haar carrière ging ze aan zichzelf voorbij, wat resulteerde in een zware burn-out. Dit was een keerpunt in haar leven, waarop ze verder keek naar wat ze écht wilde in het leven. Ewa ervaarde dat ze weinig doorgroeimogelijkheden meer had in de detailhandel en wilde liever niet meer voor een baas werken. Haar coach Cor, heeft samen met haar onderzoek gedaan naar wat ze wél wilde. Zo is Ewa, na het behalen van haar opleidingen, loopbaancoach geworden voor Startwijzer.

Naast haar baan als coach runt Ewa ook haar eigen administratiekantoor, genaamd ‘E.A. Tometczak Doradca Administracyjny’ wat administratieve begeleiding betekent. Hier ondersteunt ze Poolse burgers die de Nederlandse taal nog niet machtig zijn bij hun administratie.

Ondanks dat Ewa het ontzettend druk heeft met haar werk vindt ze ook tijd om leuke dingen te doen met haar zoontje en vrienden en vriendinnen. Ze gaat graag met hen uit eten en onderneemt met haar grote vriendinnengroep veel activiteiten. Samen met haar man bouwt ze ook aan haar droomhuis in Polen, iets waar ze lang naar uit heeft gekeken.

Klaar voor een eerste stap?

📧 Neem contact op met Startwijzer voor een kennismakingsgesprek met Ewa.
👥 Benieuwd naar de andere coaches? Kijk dan in het overzicht van coaches.