fbpx

Diandra Oldenburger

Loopbaancoach in Noord-Holland (Noord)

Diandra is professioneel awareness en re-integratie coach, trainer en energetisch begeleider. Voor Startwijzer werkt ze als adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Hoorn en omstreken. Ze geeft ruim 20 jaar training, coaching en workshops door het hele land. Alles wat ze in haar begeleiding doet, is vanuit het standpunt: door bewustwording van energie, zelf je gezondheid en omstandigheden verbeteren.

Bijna 25 jaar geleden is ze op zoek gegaan naar de reden waarom de ene persoon meer of minder prikkels aan kan dan de ander en hoe je grip op deze energie kunt krijgen. De aanleiding dat Diandra 25 jaar geleden op zoek ging, was haar vraag waarom ze voor de tweede keer in een burn-out belandde. Dit keer gevolgd door een zware depressie. Ze dacht: ‘zo kan het toch niet bedoeld zijn! Waarom voel ik wat ik voel en doe ik wat ik doe?’

Tijdens haar zoektocht heeft ze diverse opleidingen gedaan. Veerkracht en stressreductie van Heartmath, energetisch begeleider, met o.a. regressietherapie, Bachbloesem remedies, innerlijk kindwerk en voice dialogue. Neutraal waarnemen: door welke brillen kijk je en hoe leer je weer volledig neutraal worden? Daarnaast Reiki I-II-III, wat voor haar gaat over vitaler worden door energiewerk. Ook is Diandra opgeleid tot trainer en coach.

Met de komst van corona in 2020, kon ze haar werk in groepen tijdelijk niet uitvoeren. Ze is toen aan de slag gegaan als re-integratie coach. In dit werk vindt ze het vooral mooi om met een gericht doel samen te ontdekken welke stappen passen bij de klant en hoe ze bij dit gewenste resultaat komen.

Tijdens het begeleiden van mensen heeft Diandra een hele reeks buitengewone ervaringen opgedaan. Dit heeft haar veel respect en ontzag voor al het leven gegeven. Door ervaring, training en onderzoek, heeft ze ontdekt dat ze “overgevoelig” is; tegenwoordig noem je dit HSP (Hoog Sensitieve Personen). Om als kind hiermee om te kunnen gaan, is ze minder gaan voelen en meer gaan denken. Met als gevolg dat ze afleerde om te voelen wat echt goed voor haar was, waar haar grenzen lagen, waar ze blij en gelukkig van kon worden…

‘Ik heb het allemaal opnieuw mogen leren en nog veel meer erbij cadeau gekregen!’

In 2014 is Diandra haar eigen praktijk begonnen. Ze was al professional met haar eigen inhoud op zak, maar Startwijzer heeft haar begeleid om ondernemer te worden.

Haar aanpak is nuchter, praktisch & betrokken in combinatie met diepte, confrontatie en emotie. Door samen in gesprek te zijn en vooral door jou te laten ervaren, ontdekken we wat voor jou werkt. Diandra’s kracht is jou bewuster maken van je eigen energiehuishouding. Gezond worden, zijn en blijven. Jezelf versterken en je energie beheren en beheersen. Voor Startwijzer doet ze dit als adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Hoorn en omstreken.