fbpx

Ingeborg Bijlsma

Loopbaan- en ondernemerscoach in Noord-Holland (Noord)
'Begin, en de inspiratie volgt vanzelf.'

Ingeborg Bijlsma is loopbaan- en ondernemerscoach in Alkmaar en omstreken. Haar werkgebied is heel Noord-Holland.

Over Ingeborg

Ingeborg is altijd op zoek naar het unieke verhaal dat in ieder mens schuilt.

Met een no-nonsense houding coacht ze mensen naar plezier en power in werk en leven. Haar streven is om mensen tot bloei te laten komen zodat ze het beste uit zichzelf halen en hun talenten en kwaliteiten optimaal benutten. Ingeborg heeft oog en oor voor belemmeringen en stimuleert daarbij om altijd te blijven denken vanuit mogelijkheden.

Ingeborg is een creatieve duizendpoot die kan putten uit een brede werkervaring. Ze had leidinggevende functies in het onderwijs en de kinderopvang, werkte in creatieve sectoren zoals radio, (school)televisie en een uitgeverij. Tussendoor schreef ze een flinke rij kinderboeken die zowel in Nederland als in het buitenland werden gepubliceerd. Ook heeft ze een bedrijf voor coaching, tekst en workshops op het gebied van marketing en communicatie.

Loopbaan- en ondernemerscoach in Alkmaar e.o.

Als coach voor Startwijzer voelt Ingeborg zich als een vis in het water. Ze ziet in Startwijzer een bureau dat werkt vanuit zorgvuldigheid met oog voor detail. Dat is terug te zien in de communicatie en omgang met mensen, maar ook aan de verzorgde inrichting van het kantoor met de inspirerende quotes bij de entree.

Voor de regio Alkmaar en omstreken is Ingeborg Bijlsma loopbaan- en ondernemerscoach. Met haar gestructureerdheid, energie en humor ondersteunt ze je in je persoonlijke groei zodat je weer vol spirit in het leven kan staan.

Klaar voor een eerste stap?

📧 Neem contact op met Startwijzer voor een kennismakingsgesprek met Ingeborg.
👥 Benieuwd naar de andere coaches? Kijk dan in het overzicht van coaches.