fbpx

starters met een verhaal

Amber begint in de creatieve sector

Ik heb jarenlang getwijfeld over het beginnen van een eigen bedrijfje, omdat ik kampte met chronische fysieke klachten. Toen ik daar vorig jaar aan geholpen werd, kon ik eindelijk verder kijken en starten met mijn onderneming.

Nu ontwerp en bedruk ik als grafisch vormgever onder andere T-shirts, notitieblokken en posters. Ik ben altijd dol geweest op dingen creëren en ik zou dit graag met anderen willen delen. Ik ben gestart als ondernemer omdat werk in de creatieve sector makkelijker te vinden is als zelfstandig ondernemer dan in loondienst. Daarnaast geeft het zijn van je eigen baas de vrijheid om je uren langzaam op te bouwen en je grenzen te bewaken.

Voor mijn onderneming heb ik nu Bijstand voor zelfstandigen (Bbz-uitkering) aangevraagd en een ondernemersplan opgesteld. Binnenkort wordt het officieel en schrijf ik mij in bij de Kamer van Koophandel!

Ik heb hierbij hartstikke veel gehad aan de begeleiding van Startwijzer en mijn coach Ingeborg Bijlsma. Ze heeft mij heel erg geholpen mijn visie te verbeteren en mij klaar te stomen voor de start van het bedrijf.

Ik ben trots op de hele reis die ik tot nu toe heb gemaakt. Ik kan anderen alleen maar aanraden de stap te zetten en een aan een coachingstraject te beginnen. Je kunt er veel geluk en blijdschap uit halen en het geeft je een doel om naartoe te werken.