fbpx

begeleiding voor nieuwkomers

Als je vanuit een ander land naar Nederland bent gekomen, kun je verschillende obstakels tegenkomen op het gebied van maatschappelijke inburgering, taal en werk.

Startwijzer biedt verschillende trajecten aan voor nieuwkomers. 

migrantenvrouwen leren door

In West-Friesland (Noord-Holland) organiseert Startwijzer samen met Juniusfonds en EdINOVA een begeleidingstraject voor vrouwelijke nieuwkomers in West-Friesland. In dit traject krijg je taalles om je Nederlands van A2 naar B2 te krijgen en begeleiding bij het vinden van een geschikte baan of opleiding.

Interesse? Bel ons op 06 25 50 84 74 of stuur een e-mail naar info@startwijzer.info.

 

ondernemerstraining voor statushouders

Als statushouders kun je samen met andere nieuwe Nederlanders een training volgen over ondernemerschap in Nederland. Tijdens de training leer je over rechten en plichten die je als ondernemer hebt in Nederland, over de wetten en regels die gelden en over zaken als leningen, vergunningen, verzekeringen, etc.

Interesse? Bel ons op 06 25 50 84 74 of stuur een e-mail naar info@startwijzer.info.

rosa ondernemerscoach

reguliere trajecten

Als nieuwkomer kun je ook onze reguliere trajecten (loopbaancoaching en ondernemerscoaching) volgen. Als je een uitkering hebt, kan een traject mogelijk vergoed worden door de uitkerende instantie (bijvoorbeeld UWV of een gemeente). 

Neem contact met ons op om jouw situatie te bespreken: bel 06 25 50 84 74 of stuur een e-mail naar info@startwijzer.info.