Startwijzer, partner van het UWV

Voor mensen met een uitkering is een baan in loondienst niet altijd mogelijk in de huidige arbeidsmarkt. Voor klanten van UWV bieden wij het traject ‘Werk Fit’ om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Startwijzer is meer dan 15 jaar succesvol in het begeleiden van mensen naar werk. Wij richten ons met een persoonlijke aanpak op de mogelijkheden, zodat zij weer klaar zijn voor de arbeidsmarkt en weer mee kunnen doen.

Startwijzer begeleidt uw cliënten voor het traject ‘Naar Werk’ succesvol naar een nieuwe passende baan. Wij hebben een uitgebreid netwerk van werkgevers in de regio’s, waarin wij actief zijn. Wij hebben al letterlijk duizenden keren laten zien dat wij hierin succesvol zijn. Startwijzer is trots op haar slagingspercentages van gemiddeld 80%.

Startwijzer is een expert in het aanleren van ondernemend gedrag of het nu voor Werk Fit is bij de coaching en begeleiding naar werk. Startwijzer is de plek voor een succesvolle stap in de loopbaan van uw cliënten.

Met het Blik op Werk keurmerk heeft u de garantie voor kwaliteit, begeleiden wij mensen professioneel, persoonlijk en doelgericht naar 'Werk Fit' of 'Naar Werk'. Onze klanten waarderen ons met en 8,5. Deze trajecten zijn altijd maatwerk en afgestemd op de behoefte van zowel klant als opdrachtgever.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Bel 0229 27 48 88 of kijk bij onze diensten