Transitievergoeding voor begeleiding naar werk of eigen bedrijf

Heb je te maken met ontslag? Ontslagen worden is vervelend, maar er zijn mogelijkheden. Vanaf 1 juli 2015 heb je wellicht recht op een transitievergoeding. Met deze vergoeding kun je jouw kans op werk vergroten. Deze vergoeding  kun je namelijk inzetten voor begeleiding naar werk of voor een opleiding. Maar ook voor begeleiding bij het starten van een eigen onderneming.

Met goede, professionele begeleiding vergroot je de kans op werk aanzienlijk. Uit onderzoek van OVAL (Organisatie Voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding) blijkt dat twee derde van de uitgevoerde outplacementtrajecten resulteert in een baan.

Wat doet Startwijzer?

Startwijzer ondersteunt werkzoekenden in het sollicitatieproces: professioneel, efficiënt en resultaatgericht. Wij zijn je navigatie naar het vinden van een passende werkkring. Maar ook als je besluit om een eigen onderneming te starten kan Startwijzer je hierbij begeleiden. Startwijzer informeert je ook over de hoogte van de transitievergoeding.

Speciaal voor mensen die een transitievergoeding ontvangen en begeleiding wensen bij het vinden van een betaalde baan heeft Startwijzer een pakket samengesteld.

Iedereen heeft andere doelen en behoeften, daarom verzorgen wij voor een ieder een pakket op maat. Voor aanvang van een traject vindt er kosteloos een intakegesprek plaats. In dit gesprek bepalen we gezamenlijk de doelen van jouw traject. Op basis van het gesprek maken wij een plan van aanpak om de gewenste doelen te behalen. Een traject richting een eigen bedrijf kan ook een optie zijn.

Ben je geïnteresseerd? Meld je direct aan via onderstaande button of bel ons op 0229 274 888.

Direct aanmelden