Startwijzer, over ons

Alles begint met een eerste stap. Startwijzer is expert in het leren ondernemen en ondernemend werken. Startwijzer ondersteunt organisaties en particulieren bij het creëren van economische zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Ondernemend gedrag is volgens ons de basis voor zelfontplooiing en waarde creatie voor jezelf en je omgeving

Altijd al gedroomd van een eigen bedrijf? Of op zoek naar een andere baan? Alles start met een goed idee voor een eerste stap. Samen onderzoeken we of een eigen bedrijf bij je past. Ondernemen en ondernemend gedrag betekent een sprong in het diepe. Een uitdagend avontuur als je over de goede uitrusting beschikt om een heldere koers uit te kunnen zetten. Ondernemen is durven, doen en reflecteren. Kansen zien, aanpakken en doorpakken. Startwijzer begeleidt je met de noodzakelijke ondersteuning en is je kompas richting een nieuwe toekomst. Ons gaat het niet alleen om het durven dromen, maar ook om het realiseren van dromen; of dat nu een eigen bedrijf is of een andere baan. 

We zijn gevestigd in Hoorn (NH) en werken op diverse locaties in Nederland; o.a. Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Den Bosch, Oss en Eindhoven.

Onze kernwaarden

Sociaal

Ieder mens heeft unieke talenten en vaardigheden om een bijdrage te leveren aan de maatschappij (ook als er beperkingen zijn/ontstaan). Iedereen, die toe is aan een nieuwe stap in zijn loopbaan, is welkom bij ons.

Ondernemend

Wij zijn continu op zoek naar kansen in de omgeving. Deze vertalen we naar mogelijkheden in de eigen werksituatie en naar mogelijkheden voor onze klant. Ondernemend gedrag is volgens ons de basis voor zelfontplooiing en waardecreatie voor jezelf en de omgeving.

Innovatief

Innovatie zien wij als een proces van permanente vernieuwing waarin het ontdekken van nieuwe mogelijkheden centraal staat. We streven niet alleen naar permanente vernieuwing van kennis (een leven lang leren) maar ontwikkelen ook nieuwe diensten en leveren deze op moderne wijze.

Onze medewerkers en adviseurs houden zich aan ons privacybeleid waardoor alle gegevens en informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Zo nodig beschikken wij over een klachtenreglement.