Ondernemen is vooral durven, doen en reflecteren. Kansen zien, aanpakken en doorpakken. Ondernemen is spannend. Dat kan ik uit eigen ervaring zeggen: het is een kick om je leven zelf richting te geven en naar eigen wens in te delen. Het is vrijheid en verantwoordelijkheid tegelijkertijd. Juist die combinatie maakt het boeiend en dynamisch.

Ik kan iedereen aanraden om te onderzoeken of het iets voor je is.

Hannie van Lent, directeur en eigenaar Startwijzer

Neem contact op

De eerste stap richting zelfstandig ondernemerschap is een spannende en belangrijke beslissing. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid heb ik bedrijven en organisaties begeleid en geadviseerd tijdens de start. Ik geloof in dromen, maar vooral in duurzaamheid. Betrokken zijn bij de onderneming én de ondernemer, dat maakt het verschil.

Cor Freeke, ondernemersadviseur, regio Hoorn e.o.

Neem contact op

Iedereen die voor zichzelf begint verdient respect. Je geeft hiermee zelf invulling aan je leven. Mijn drijfveer is dat de ondernemer start en zijn of haar droom realiseert. Iedere geslaagde start geeft mij voldoening. Ik begeleid je bij de zakelijke kant (o.a. cijfers en marketing) en heb daarbij ook oog voor persoonlijke vragen en ontwikkeling.

Frank Bakker, ondernemersadviseur en jobcoach, regio Hoorn/Alkmaar/Haarlem

Neem contact op

Als loopbaan- en ondernemerscoach zet ik je graag in het licht. Samen belichten we jouw talenten en kijken we hoe je deze kunt inzetten voor jezelf, je werkgever en/of je bedrijf. Ik  coach je van harte op passie en ondernemend gedrag. Samen kijken we hoe je je baan of onderneming het beste kunt opbouwen. Wat heb je ervoor nodig, hoe zit het financieel, etc. Het allermooiste is natuurlijk om jou vol plezier weer aan het werk te zien.

En hoe dat vorm krijgt? Kijk... dát doen we nou samen!

 

Miek van Grinsven, ondernemerscoach, loopbaan & jobcoach, regio Den Bosch/Eindhoven

Neem contact op

De passie voor begeleiden en coachen is voortgekomen uit een eigen carrière switch.

Deze eigen ervaringen brengen mij veel bij de begeleiding van mijn klanten. Loopbaanbegeleiding zie ik als een krachtig middel om bij te dragen aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Op een plezierige wijze en in een veilige omgeving kan de klant zich bezinnen op zijn of haar ontwikkelwensen en loopbaankansen en van daaruit actie ondernemen.

Mijn passie is begeleiden en coachen; mijn talent is het in kaart brengen van iemands eigenheid, vitaliteit, persoonlijke kwaliteiten en valkuilen.

Annelies Laan,ondernemerscoach, loopbaan & jobcoach, regio Hoorn/Haarlem/Alkmaar)

Neem contact op

Mensen in hun kracht zetten, daar draait het voor mij om. Een passende baan en/of een bloeiend bedrijf is het einddoel. En dit begint allemaal met een idee. Samen maken wij van jouw idee een stappenplan op maat. Vervolgens gaan we actief aan de slag om dit plan uit te voeren.

Met mijn persoonlijke interesse in mensen, mijn commerciële/financiële inzicht en mijn creatieve ideeën ondersteun ik jou graag bij het uit laten komen van jouw droom!

Dennis Baggerman, ondernemerscoach, loopbaan & jobcoach, regio Hoorn/Heerhugowaard/Alkmaar/Haarlem

Neem contact op

Ik ben register jobcoach, ambulant begeleider en coach mensen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis) op alle levensgebieden. Ik wil mensen leren weer in zichzelf te geloven, omdat ik er van overtuigd ben, dat wanneer mensen het vertrouwen en het geloof in zichzelf krijgen, ze in staat zijn zich te ontwikkelen en zelf verantwoordelijkheid te dragen.

Daniëlle van Deijk, loopbaan- en jobcoach, specialisatie ASS

Neem contact op

Flow betekent voor mij; doen wat bij je past én waar je energie van krijgt in je loopbaan.

Dat brengt jou meer werkgeluk. We werken het grootste gedeelte van ons leven, waarom zou je er dan niet iets heel leuks van maken. Soms zijn er omstandigheden zoals ontslag of ziekte waardoor je gedwongen wordt om op zoek te gaan naar een andere baan of werkgever.

Ik laat jou inzien, dat je deze omstandigheden ook als kans mag zien om te ontdekken welke mogelijkheden er nog meer voor jou kunnen zijn en hoe je deze kan bereiken. 

Marit Visser-Essen, loopbaancoach en re-integratieconsulent 2e spoor, regio Hoorn e.o.

Neem contact op

Ik ben loopbaan/re-integratieconsulent en help jou graag op weg naar een nieuwe baan, die aansluit bij jouw mogelijkheden en talenten. Daarbij denk ik graag in mogelijkheden en kansen. Mensen die ik begeleid omschrijven mij als prettig in de omgang, een fijne gesprekspartner met gevoel voor humor en iemand die helpt bij het bepalen van de volgende stap. Ik werk oplossingsgericht en pas mijn begeleiding aan jouw wensen en behoefte aan. Uiteraard wel met het doel om verder te komen! Met mij weet je snel waar je aan toe bent en welke mogelijkheden er voor je zijn op de arbeidsmarkt.

 

Andrea van Dam, loopbaancoach (NOLOC), regio Hoorn, Enkhuizen, West-Friesland

Neem contact op

Mijn motto is uit mezelf en het leven halen wat erin zit. Daarbij is niet dat wat je overkomt het belangrijkst (ontslag, ziekte, mentale druk of iets anders), maar wat je besluit te doen met de rest.

Ik kijk graag naar waar jouw invloed is binnen de situatie. Je vindt samen met mij dat waar je energie van krijgt en koestert daardoor precies dàt wat jíj toevoegt aan onze werkende maatschappij als werknemer, zzp-er of ondernemer. En daar wordt iedereen gelukkig van!

Frida de Koning, loopbaancoach (NOLOC) regio Alkmaar/Hoorn)

neem contact op