]

Hannie van Lent, directeur en eigenaar Startwijzer

Neem contact op

Ondernemen is vooral durven, doen en reflecteren. Kansen zien, aanpakken en doorpakken. Ondernemen is spannend. Dat kan ik uit eigen ervaring zeggen: het is een kick om je leven zelf richting te geven en naar eigen wens in te delen. Het is vrijheid en verantwoordelijkheid tegelijkertijd. Juist die combinatie maakt het boeiend en dynamisch.

Ik kan iedereen aanraden om te onderzoeken of het iets voor je is.

Cor Freeke, ondernemersadviseur, regio Hoorn e.o.

Neem contact op

De eerste stap richting zelfstandig ondernemerschap is een spannende en belangrijke beslissing. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid heb ik bedrijven en organisaties begeleid en geadviseerd tijdens de start. Ik geloof in dromen, maar vooral in duurzaamheid. Betrokken zijn bij de onderneming én de ondernemer, dat maakt het verschil.

Frank Bakker, ondernemersadviseur en jobcoach, regio Hoorn/Alkmaar/Haarlem

Neem contact op

Iedereen die voor zichzelf begint verdient respect. Je geeft hiermee zelf invulling aan je leven. Mijn drijfveer is dat de ondernemer start en zijn of haar droom realiseert. Iedere geslaagde start geeft mij voldoening. Ik begeleid je bij de zakelijke kant (o.a. cijfers en marketing) en heb daarbij ook oog voor persoonlijke vragen en ontwikkeling.

 

Miek van Grinsven, ondernemerscoach, loopbaan & jobcoach, regio Den Bosch/Eindhoven

Neem contact op

Ik coach je van harte op passie en ondernemend gedrag. Samen kijken we hoe je je baan of onderneming het beste kunt opbouwen. Wat heb je ervoor nodig, hoe zit het financieel, etc. Het allermooiste is natuurlijk om jou vol plezier weer aan het werk te zien.

En hoe dat vorm krijgt? Kijk... dát doen we nou samen!

Annelies Laan,ondernemerscoach, loopbaan & jobcoach, regio Hoorn/Haarlem/Alkmaar)

Neem contact op

Mijn passie is begeleiden en coachen; mijn talent is het in kaart brengen van iemands eigenheid, vitaliteit, persoonlijke kwaliteiten en valkuilen.

Loopbaanbegeleiding zie ik als een krachtig middel om bij te dragen aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Op een plezierige wijze en in een veilige omgeving kan de klant zich bezinnen op zijn of haar ontwikkelwensen en loopbaankansen en van daaruit actie ondernemen.

Daniëlle van Deijk, loopbaan- en jobcoach, specialisatie ASS

Neem contact op

Ik ben register jobcoach, ambulant begeleider en coach mensen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis) op alle levensgebieden. Ik wil mensen leren weer in zichzelf te geloven, omdat ik er van overtuigd ben, dat wanneer mensen het vertrouwen en het geloof in zichzelf krijgen, ze in staat zijn zich te ontwikkelen en zelf verantwoordelijkheid te dragen.

Marit Visser-Essen, loopbaancoach en re-integratieconsulent 2e spoor, regio Hoorn e.o.

Neem contact op

Flow betekent voor mij; doen wat bij je past én waar je energie van krijgt in je loopbaan. Dat brengt jou meer werkgeluk. Ik laat jou inzien, dat je deze omstandigheden ook als kans mag zien om te ontdekken welke mogelijkheden er nog meer voor jou kunnen zijn en hoe je deze kan bereiken. 

 

Andrea van Dam, loopbaancoach (NOLOC), regio Hoorn, Enkhuizen, West-Friesland

Neem contact op

Ik ben loopbaan/re-integratieconsulent en help jou graag op weg naar een nieuwe baan, die aansluit bij jouw mogelijkheden en talenten. Ik werk oplossingsgericht en pas mijn begeleiding aan jouw wensen en behoefte aan. Uiteraard wel met het doel om verder te komen! Met mij weet je snel waar je aan toe bent en welke mogelijkheden er voor je zijn op de arbeidsmarkt.

Frida de Koning, loopbaancoach (NOLOC), regio Alkmaar/Hoorn

Neem contact op

Mijn motto is uit mezelf en het leven halen wat erin zit. Daarbij is niet dat wat je overkomt het belangrijkst (ontslag, ziekte of iets anders), maar wat je besluit te doen met de rest. Ik bied ook loopbaanbegeleiding voor transgenders in de periode voor/na de transitie. Het betrekken van je (werk)omgeving kan veel steun geven om samen in de nieuwe situatie je weg te vinden.

 

Foto Loes

Loes Reus, loopbaan- en jobcoach regio Hoorn, Zaanstreek & Waterland

Neem contact op

Als je vast loopt in je werk of in je leven, kun je toch veel beïnvloeden met je eigen gedrag. Ik ben graag jouw coach als jij op zoek bent naar wat jij belangrijk vindt, wie jij wilt zijn en waar je in je leven aan wilt bijdragen: zodat jouw toekomst goed bij je past. Samen vergroten we de kans om sneller en met minder hobbels aan te komen bij jouw gewenste situatie.

Maria Maas, adviseur modulare diensten UWV

Neem contact op

Mijn missie is om jou te begeleiden naar meer fysieke, mentale en emotionele vrijheid zodat je meer uit het leven kunt halen. Samen onderzoeken welke stappen  nodig zijn om tot haalbare doelen te komen.

Kim Nadinde Janson, coach m.b.t. specifieke thema’s stress, burn out, HSP en traumaverwerking, regio Alkmaar

Neem contact op

Wil je bewuster worden van jezelf, je gedachtes en patronen? Ik werk met de drie pijlers: Denken, Voelen en Doen. Deze combinatie heeft een krachtige werking, met als resultaat dat je blijvend bewustere keuzes kunt maken.

Ben je bereid om anders naar jezelf te kijken? Dit is het moment om in actie te komen! Je bent van harte welkom bij mij.

Image thumbnail

Claudia Koehoorn, coach in de regio Alkmaar. 

Neem contact op

Mijn missie is om mensen in verbinding te brengen met zichzelf.  Ik leer ik je ontknopen, ontdekken wie je werkelijk bent en waar je kracht ligt. Je vindt je inspiratie, levenslust, levenskracht en lol weer terug.

Léonne Meijs, loopbaan- en re-integratiecoach, regio Veghel/Oss/Helmond/Eindhoven/Den Bosch e.o..

Neem contact op

Mensen weer in verbinding brengen met hun innerlijke kracht om te werken en leven vanuit plezier, daar gaat het mij om. Zodat jij weer vitaler door het leven kan gaan, met zicht op je eigen kwaliteiten en mogelijkheden. We stellen samen een realistisch stappenplan op waarbij dromen doelen kunnen worden.

Dominique van der Tas, loopbaan- en re-integratiecoach; specialisme Modulaire diensten UWV, regio Hoorn/Alkmaar

Neem contact op

Soms vergeet je te luisteren naar je lichaam en hart. Dat kan mentale en lichamelijke klachten geven. Je kunt ook jezelf verliezen; je weet niet echt meer wat je identiteit is. Ik help je graag met jouw bewustwordingsproces zodat je heldere keuzes kunt maken voor een mentaal en fysiek welzijn en dat je kunt vertellen wie je bent en wat je wilt en nodig hebt. Er zijn altijd mogelijkheden. Geef richting aan je toekomst.

Tobias Verschoor, 2e en 3e spoor re-integratie & outplacement

Neem contact op

Als je graag wilt werken, maar het kan even niet meer, dan help ik jou en je werkgever de goede stappen te zetten. Misschien is er toch een oplossing bij je eigen werkgever? Zo niet, dan help ik je met het zoeken naar een andere baan. Ik ken de weg naar werkgevers in Noord-Holland, heb een nuchtere, duidelijke en persoonlijke aanpak.

Margareth van Loon, loopbaan-, reïntegratie, stress-/burn-outcoach

Neem contact op

Zit je vast in een (werk)situatie waar je zelf niet uitkomt? Ben je ziek of juist herstellende? Weet je niet welke kant je op moet? Als coach kan ik je hierbij helpen. Samen gaan we onderzoeken welke vervolgstappen bij jou passen. Zodat jij weer positief in het leven staat en verder kunt!

Roelf de Vries, ondernemerscoach, regio Hoorn / Alkmaar / Haarlem

Neem contact op

Een goede voorbereiding is belangrijk en vergroot de kans van slagen als je voor jezelf wil beginnen. Samen met jou wil ik bouwen aan het fundamant van een bewuste en succesvolle start als ondernemer!

Tini Worp,ondernemerscoach, jobcoach, counselor bij stress en burn-out, regio West-Friesland

Neem contact op

Een nieuwe start met je eigen onderneming of je droombaan? Ik ga graag samen met jou op zoek naar je passie en je talenten. Mijn motto is: heb plezier in wat je doet en geloof in jezelf.

Rosa van den Bosch, loopbaan- en re-integratiecoach; regio Hoorn/Alkmaar/Haarlem. Specialisatie: NLP, creatief denken en werken, presenteren.

Neem contact op

Wil jij jouw situatie veranderen maar weet je niet hoe? Ik help je focussen op dat wat je wil bereiken. Ik begeleid op een speelse manier, want nieuwe dingen leren gaat makkelijker als je plezier hebt.

Nathalie Lantman, ondernemerscoach, regio Heerhugowaard/ Schagen/Den Helder

Neem contact op

Stap voor stap gaan we aan de slag om jou als ondernemer te laten starten. Samen stellen we een ondernemingsplan op waarmee financiering aangevraagd kan worden. Doel is om op een gezonde manier als zelfstandige/zzp-er te starten.

Merle Freeke, consultant Startwijzer

Neem contact op

Ik houd mij bezig met met het optimaliseren en verduidelijken van processen en procedures voor klanten en adviseurs. Tevens denk ik mee ten aanzien van de groei, ontwikkeling en strategie van Startwijzer.