Word een bikkel als jonge ondernemer

14-06-2019

De Bart de Graaff Foundation helpt jong volwassenen en volwassenen die een levensbepalende lichamelijke beperking of chronische ziekte hebben, met de start van hun eigen bedrijf. Elk jaar krijgen ongeveer 15 Bikkels de kans om deze droom waar te maken.

Stimuleren ondernemerschap

Het team van Bart de Graaf Foundation stimuleert Bikkels om hun talenten te ontwikkelen en ondersteunt hen bij hun plan om eigen baas te worden. Op die manier kunnen ze hun dromen en ambities realiseren, zonder afhankelijk te zijn van een uitkering.

Een project per jaar

Elk jaar begeleidt de Bart de Graaf Foundation 1 groot project, de Bikkel van het jaar. Deze ondernemer krijgt een startkapitaal om zijn bedrijf te starten. Daarnaast helpen zij via hun netwerk jaarlijks nog een aantal andere Bikkels die vanuit hun uitkering een bedrijf willen starten.

Een Bikkel worden

Het nieuwe Bikkeljaar start in het najaar van 2019. Ken of ben jij een toekomstige Bikkel die een eigen zaak wil starten? Jong volwassenen en volwassenen van 15 tot 35 jaar kunnen zich t/m 4 oktober 2019 aanmelden via de website van de Bart de Graaf Foundation 

Wat zijn de eisen om je in te kunnen schrijven?

  • Je bent tussen 15 en 35 jaar;
  • Je hebt een levensbepalende beperking of chronische ziekte;
  • Je hebt de droom om een eigen bedrijf te starten;
  • Je hebt een goed beeld van hoe jouw eigen bedrijf eruit moet zien en je kunt dat duidelijk omschrijven in een ondernemingsplan;
  • Je bent eigenzinnig, daadkrachtig, gedurfd en gedreven, net als Bart.
  • Je bent er klaar voor je droom te realiseren.

Startwijzer

Startwijzer begeleidt al bijna 20 jaar mensen die een eigen zaak willen starten.  Wil jij ook je droom realiseren en ondernemer worden? Bel ons op 0229-274888 of mail ons. We adviseren je graag!