Petri Sterrenburg “Startwijzer voelt heel vertrouwd bij het starten van een eigen bedrijf”

28-02-2016

Ik heb een heel goede en fijne ervaring met Startwijzer! Sinds mei vorig jaar ben ik via het UWV een traject gestart met Startwijzer. Ik wilde voor mezelf gaan beginnen en een yogastudio gaan openen. Startwijzer heeft toen samen met mij de grote lijnen uitgestippeld en zo een start gemaakt als beginnende onderneemster.

Goed geholpen

Als je voor jezelf gaat beginnen komt er enorm veel bij kijken. Startwijzer heeft mij heel veel handvatten gegeven, steun in allerlei opzichten, advies en informatie. Ik heb tot nu toe met 4 personen van Startwijzer samengewerkt. Twee personen waren in principe mijn vaste contactpersonen.

De adviseurs van Starwijzer hebben mij enorm goed geholpen met elk een eigen specialiteit, kennis en kracht. Dat was voor mij een grote toevoeging het opstarten van een eigen bedrijf.

Startwijzer

Startwijzer krijgt van mij 10 punten! Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid, professionaliteit, inlevingsvermogen, efficiency, betrokkenheid, behulpzaamheid (ten allen tijde kon ik ze bereiken), maar vooral ook heb ik een heel prettige en fijne samenwerkingsband de adviseurs Jeroen en Miek opgebouwd. Het voelde heel vertrouwd. Ik heb me altijd erg veilig gevoeld, begrepen en enorm gesteund. Dit geeft een heel goed gevoel. Wat ik ook vooral erg leuk vond was dat tijdens mijn opening Miek is langsgekomen! Het prachtige en bijzondere geschenk heb ik erg gewaardeerd maar vooral haar aanwezigheid en belangstelling op deze voor mij bijzondere dag. Ja, ik kan dus absoluut Startwijzer aanbevelen!

Contact

Heb jij, net als Petri, de droom om voor jezelf te beginnen, maar weet je niet precies hoe je dat het beste aan kunt pakken? Schakel dan Startwijzer in en realiseer je droom net als Robbert.