Margreet Kievit: “Betrek je omgeving bij je droom”.

05-02-2016

Succes kun je op veel verschillende manieren verkrijgen. Margreet Kievit is daar een voorbeeld van. Haar droom is een eigen onderneming in de vorm van een theehuis met atelier en winkel. Het theehuis zal in de tuin bij haar woning komen. Met het theehuis wil zij mensen laten genieten van een kopje koffie of thee terwijl zij zich verwonderen over de schoonheid en de kunst in haar tuin. Een droom die niet zomaar te verwezenlijken is.

Droom realiseren

Margreet Kievit heeft haar droom nog niet gerealiseerd. Toen zij haar droom deelde met haar omgeving, vond iedereen het een onmogelijk plan. Ook haar partner was sceptisch. Margreet koos er toch voor om de haalbaarheid van haar droom te onderzoeken.

Margreet besloot om via Startwijzer begeleiding te krijgen. Zij kwam daar terecht via het UWV. Het lastigste onderdeel vindt zij de financiering van de locatie. Startwijzer adviseert haar bij de financieringsaanvraag.

Begeleiding Startwijzer

Tijdens het traject heeft Margreet ook al enkele successen geboekt. Een er van is het overwinnen van haar innerlijke verlangen. Zij is namelijk nogal van ‘alles of niets’. Ze heeft tijdens het traject geleerd om soms ook genoegen te nemen met minder. Ook heeft zij successen geboekt ten aanzien van haar omgeving. Margreet heeft haar man meegenomen naar een gesprek bij Startwijzer. Hier heeft hij ondervonden dat er serieus en gedegen onderzoek is gedaan naar de haalbaarheid van haar idee. Nu kan hij haar beter ondersteunen in haar plannen.

Volgens Margreet bereikt zij deze successen door haar vasthoudendheid. Ze is vastbesloten om haar droom te realiseren. Dit is ook haar advies voor andere startende ondernemers: “Streef je droom na met alles wat je hebt en betrek je omgeving hierbij; vraag om ondersteuning. Je hoeft zelf het wiel niet uit te vinden”.

Startwijzer onderseunt Margreet bij het toesten van haar ideeën, zijn ze realistisch en welke kansen liggen er nog meer voor haar? ”Mijn adviseur, Frank Bakker, is iemand die echt met je meeloopt in het traject. Na elk gesprek bij Startwijzer heb ik weer extra moed om door te zetten”.

Contact

Heb jij, net als Margreet, de droom om voor jezelf te beginnen, maar weet je niet precies hoe je dat het beste aan kunt pakken? Schakel dan Startwijzer in en neem de eerste stap naar realisatie van je droom net als Margreet.