Het verhaal van Loes Reus,  loopbaan –en jobcoach voor de regio Hoorn

03-05-2019

Startwijzer groeit en daarom hebben wij verschillende nieuwe adviseurs ingeschakeld. Hieronder vind je het verhaal van Loes. Ze werkt als loopbaan- en jobcoach voor Startwijzer.

Keuzes in het leven

De keuzes die ik maak in mijn leven richten zich op verantwoordelijkheid, (keuze)vrijheid en groei. Ik vind het leuk steeds met nieuwe dingen in aanraking te komen en mijzelf uit te dagen in bepaalde vaardigheden. Vrijheid in de vorm van mijn eigen agenda en veel eigen verantwoordelijkheid/regie, vind ik prettig. Als ik voel dat wat ik doe een stukje van mij is, ben ik gemotiveerd en gedisciplineerd. Als dit er niet is of ik zie het niet genoeg, ga ik ernaar op zoek.

Loopbaancoach

Deelnemen aan de maatschappij. Verbinding met het grotere geheel. Jezelf nuttig voelen, een reden hebben, een zinvol leven leiden. We willen het allemaal: bewust of onbewust. Niet altijd lukt het, soms loop je vast. Vaak kom je er wel uit, zelfstandig of met hulp uit je omgeving. Als dit niet lukt, kan een re-integratie of loopbaancoach jou een zetje geven waardoor de beweging weer terugkomt: de goede kant op.

Eigen gedrag belangrijk

Als je vast loopt in je werk of in je leven, kun je toch veel beïnvloeden met je eigen gedrag. De situatie verandert niet direct, maar je beleving en gevoel wel. Hierdoor ontstaat er bewegingsruimte om op zoek te gaan naar een nieuwe toekomstsituatie met wat jij belangrijk vindt, wie jij wilt zijn en waar jij in je leven aan wilt bijdragen.

Ik ben graag jouw loopbaancoach als jij op zoek bent naar wat jij belangrijk vindt, wie jij wilt zijn en waar jij in je leven aan wilt bijdragen.

Startwijzer

Ben jij op zoek naar je talenten, naar wat je mogelijkheden zijn? Wil je je nuttig voelen en zinvol leven? Startwijzer helpt je in deze zoektocht met een persoonlijke aanpak. Bel 0229-274888 of mail ons.