Gina Djosari: “Door Startwijzer heb ik Gina’s cateringservice weten te realiseren”.

22-01-2016

Gina Djosari was als kind al gek op koken. Ze stond dan ook altijd in de keuken als haar oma aan het koken was. Van jongs af aan wilde zij later gaan werken in haar eigen restaurant of cateringservice. Met Gina’s cateringservice is haar kinderwens gerealiseerd. Haar doel en droom bij Gina’s cateringservice is de authentieke Surinaamse smaak terug brengen in Nederland. Dit gaat haar goed af. Haar klanten zijn zeer positief over de hapjes en gerechten die ze bereidt.

Oude droom

Voordat Gina begon met haar cateringservice, werkte zij 9 jaar bij een kinderopvang. Vanaf het moment dat Gina hoorde dat haar contract niet verlengd werd, besloot zij haar oude droom op te pakken: een eigen onderneming op het gebied van koken, haar passie.

Gina koos ervoor om niet direct te beginnen maar zich eerst goed voor te bereiden. Dit geeft ze nu ook mee aan iedereen die voor zichzelf wil beginnen. Het  lastigste onderdeel voor Gina was het financiële plan, met o.a. het verdienmodel en de benodigde lening. Op persoonlijk niveau was het zaak om haar grenzen te bepalen. Gina was continu bezig, ook als er geen werk was. Hierdoor behaalde zij te weinig rendement uit de besteedde uren.

Om haar hierin te begeleiden, koos Gina voor de ondersteuning van Startwijzer. Ze koos Startwijzer omdat ze telefonisch meteen goed geholpen werd. Vervolgens had ze een heel prettig kennismakingsgesprek.

Startwijzer

De ondersteuning van Startwijzer was voor Gina echt een meerwaarde. Bijvoorbeeld als vraagbaak en sparringpartner bij de lastige onderdelen. Verder vindt Gina dat ze een stuk zakelijker is geworden. De ondersteuning omschrijft Gina als goed, duidelijk en persoonlijk. “Er wordt echt tijd voor je vrij gemaakt, geen vraag was teveel”.

Op de vraag wat zij zo mooi vindt aan het ondernemen, gaf Gina aan dat het geweldig is om anderen blij te maken. En ook dat je op eigen kracht je doelen echt kunt bereiken. Gina krijgt veel energie van alle positieve reacties van haar klanten.

Contact

Heb jij, net als Gina, de droom om voor jezelf te beginnen, maar weet je niet precies hoe je dat aan kunt pakken? Schakel dan Startwijzer in en realiseer je droom net als Gina.