Blog: Coaching in verbinding brengen met jezelf

18-05-2019

Startwijzer groeit en daarom hebben wij verschillende nieuwe adviseurs ingeschakeld. Hieronder vind je het verhaal van Claudia. Ze werkt in Alkmaar als coach voor Startwijzer.

Verandering

Ik ben altijd bezig met verbinding en verandering. Daarbij richt ik me vaak (maar zeker niet alleen!) op vrouwen. Ik werk met een unieke methode om te ontknopen, die specifiek gericht is op het vrouwenbrein. Via een bijzondere mix van coaching en counseling, gemengd met een grote dosis humor, leer ik vrouwen weer in verbinding te komen met zichzelf en te luisteren naar hun intuïtie. Ik heb psychologie gestudeerd, waardoor ik snel tot de kern van problemen kom.

Verbinding

Mijn missie is om mensen in verbinding te brengen met zichzelf. Ik sta, ondanks een aantal levensingrijpende gebeurtenissen en mijn leven in een rolstoel, positief en relaxt in het leven. “Hoe lukt jou dat toch?”, vragen mensen me vaak. Doordat ik regelmatig mooie gesprekken hierover had, ontstond bij mij de wens en de passie om deze rijke levenshouding aan anderen door te geven. Om weer te kunnen voelen, leven en genieten.

Ontknopen

In mijn sessies leer ik je ontknopen, ontdekken wie je werkelijk bent en waar je kracht ligt, wat ervoor zorgt dat levensgebeurtenissen je niet meer weerhouden van zijn wie je wilt zijn. Hierdoor kun je de keuzes te maken die bij jou passen en word je niet langer geregeerd door je gedachten en emoties. Hierbij gaat het niet om praten maar om verbinding met jezelf maken en visualiseren. Je vindt je inspiratie, levenslust, levenskracht en lol weer terug.

Workshops

Ik geef ook workshops over het verschil tussen het mannen- en vrouwenbrein, de invloed van hormonen op ons denken, gedrag en manier van communiceren, en praktische tools om te ont-stressen en stress te voorkomen.

Mijn geweldige hulphond Rocco vergezelt me overal. Hij helpt me in het dagelijks leven waardoor ik zelfstandig blijf.

Startwijzer

Spreekt Claudia’s manier van coachen je aan? Wil jij ook weten hoe je uit de knoop komt en hoe je minder stress en meer zelfvertrouwen kunt ervaren in je leven? Bel 0229-27 48 88 of mail ons.