Arabella Seegers; “Innerlijke vrede en geluk heb je in eigen hand!”

29-01-2016

De droom van Arabella Seegers is om innerlijke vrede en geluk te creëren bij zichzelf en bij haar omgeving. Haar droom is gerealiseerd met de oprichting van haar praktijk ‘Stressvrijeprofessional’.

Ondersteuning Startwijzer

“Een onderneming zelf oprichten is geen kunst”, zegt Arabella, “maar alle processen voorbereiden wel”. Op welke markt ga je je richten, welke boodschap breng je naar buiten en hoe pas je je commerciële aanbiedingen aan aan de markt? Haar grootste uitdaging was een combinatie van deze drie vraagstukken; namelijk het product in de markt zetten.

Om antwoord op haar vragen te krijgen, schakelde Arabella de hulp van Startwijzer in. Een bureau met ene passie voor ondernemen en gespecialiseerd is in het ondersteunen van ondernemers. Voor haar was Startwijzer een grote steun. Frank, haar adviseur, bood Arabella niet alleen ondersteuning; hij assisteerde ook bij het maken van belangrijke keuzes en gaf haar het vertrouwen dat ze nodig had. “Hij deed dit op een aangename en uitdagende manier”, geeft Arabella aan. Frank liet haar ook inzien waar zij zichzelf tegen werkte en waar nog kansen lagen. Arabella omschrijft het traject bij Startwijzer als resultaatgericht en tegelijkertijd heel individueel en op maat. Er is echt een persoonlijke verbinding.

Arabella’s tip voor andere ondernemers, starters of personen die de droom hebben voor zichzelf te beginnen: “Weet waarom je het doet, zet door en blijf geloven in jouw idee!”

Contact

Heb jij, net als Arabella, de droom om voor jezelf te beginnen, maar weet je niet precies hoe je dat het beste aan kunt pakken? Schakel dan Startwijzer in en realiseer je droom net als Arabella.