Traject 'Naar werk'

Startwijzer begeleidt je met de noodzakelijke ondersteuning en is je kompas richting een nieuwe toekomst. Ons gaat het niet alleen om het durven dromen, maar ook om het realiseren van dromen; of dat nu een eigen bedrijf is of een andere baan. Het traject ‘Naar werk’ bestaat uit het solliciteren, netwerken en profileren op de arbeidsmarkt.

Samen met je persoonlijke coach bewandel je de kortste weg naar werk. Je gaat zelf werkgevers benaderen en daarnaast gaan onze coaches voor je aan de slag. Wij werken zoveel mogelijk met een vaste planning zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en wat je moet doen.

Wat doet Startwijzer?

Startwijzer helpt je in drie heldere stappen je naar werk.

  1. Netwerken: Je gaat leren netwerken en leren solliciteren. Samen met je coach ga je jouw netwerk in kaart brengen. Daarnaast ga je zelf actief aan de slag met het vinden van je nieuwe baan.
  2. Individuele begeleiding: Onze coach gaat doelgericht werkgevers in de regio benaderen. Het doel is om jou bij zoveel mogelijk passende werkgevers onder de aandacht te brengen.
  3. Sollicitatiebijeenkomsten: in aanvulling op de begeleiding door je coach neem je deel aan netwerk- en sollicitatiebijeenkomsten. In kleine groepjes ga je om de week werken aan werk.

 

Benieuwd wat wij voor jou doen? Neem dan nu contact met ons op.