fbpx
Sammy Jo Visser - Marketing- en officemedewerker

Sammy Jo Visser

“Ik vind het leuk om contact te hebben met klanten en hun reis naar werk of onderneming te volgen. Zij inspireren mij en ik zet mij graag in om te zorgen dat iedereen het beste uit zijn/haar/diens traject haalt.”

Lees verder »

Jolanda Brouwer

‘Door mijn werkzaamheden op de administratie, kunnen de adviseurs zich concentreren op de begeleiding van onze klanten. Ik vind het fijn om mijn steentje bij te dragen aan ons dankbare werk!’

Lees verder »
Ondernemerscoach in Noord-Holland en directeur van Startwijzer - Merle Freeke

Merle Freeke

“Ik vind het heel speciaal om over de schouder mee te mogen kijken met verschillende ondernemers die allen een variëteit aan ondernemers ideeën hebben. Ik help je daarbij graag van een idee naar een vernieuwend concept, inclusief business model.”

Lees verder »
Online marketing coach - Bob Kattenbelt

Bob Kattenbelt

“Ik heb waarschijnlijk de leukste baan bij Startwijzer. Door de interviews die ik heb met klanten en coaches zie ik alle facetten van het re-integratiewerk. Achter elke klant en coach schuilt een inspirerend verhaal en ik vind het mooi om dat met de buitenwereld te kunnen delen.”

Lees verder »

Saskia Kuiper

“Als klantmanager ben ik er voor jou; met al je vragen en opmerkingen kun je bij mij terecht. Ik zie graag dat je je welkom en vrij voelt om je ervaringen te delen, want samen bereiken we het mooiste resultaat!”

Lees verder »
Directeur van Startwijzer - Hannie van Lent

Hannie van Lent

“Ik vind ondernemen het mooiste wat er is; het is een sprong in het diepe maar ondernemen betekent ook vrijheid”

Lees verder »