fbpx
Coach modulaire diensten in Zaanstad

Jan Willem ter Hart

“Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen. Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen. Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien.”

Lees verder »
Modulaire diensten in Helmond

Anoek Penders

“Wees jezelf en zeg wat je voelt, want degenen die daar wat op tegen hebben, doen er niet toe en degenen die ertoe doen, hebben er niks op tegen.”

Lees verder »
Adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Zaandam

Els van Beek

Els van Beek is adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Zaandam en omstreken. Van onderwijs naar coaching Gedurende vele jaren ben ik werkzaam geweest in

Lees verder »
Adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Hoorn

Diandra Oldenburger

Diandra is professioneel awareness en re-integratie coach, trainer en energetisch begeleider. Voor Startwijzer werkt ze als adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Hoorn en omstreken.

Lees verder »
Loopbaancoach in Hillegom

Marijne van der Koogh

Een ondernemer is zelf verantwoordelijk voor het op- of uitbouwen van zijn/haar bedrijf. Maar hij/zij hoeft niet alles alléén te doen! “Waarom moeilijk doen als het makkelijker kan?”

Lees verder »
loopbaancoach in Alkmaar

Margareth van Loon

Margareth van Loon is arbeidsmediator, stress/burn-out coach en loopbaancoach in Hoorn, Alkmaar en Haarlem. Met haar coaching richt zij zich op het herstellen van je

Lees verder »