fbpx
Adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Hoorn

Diandra Oldenburger

Diandra is professioneel awareness en re-integratie coach, trainer en energetisch begeleider. Voor Startwijzer werkt ze als adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Hoorn en omstreken.

Lees verder »

Rob van Loon

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”. Rob helpt je graag nieuwe dingen uit te proberen en nieuwe talenten te ontdekken.

Lees verder »
loopbaancoach in Alkmaar

Margareth van Loon

Margareth van Loon is arbeidsmediator, stress/burn-out coach en loopbaancoach in Hoorn, Alkmaar en Haarlem. Met haar coaching richt zij zich op het herstellen van je

Lees verder »
Ondernemerscoach in Noord-Holland en directeur van Startwijzer - Merle Freeke

Merle Freeke

“Ik vind het heel speciaal om over de schouder mee te mogen kijken met verschillende ondernemers die allen een variëteit aan ondernemers ideeën hebben. Ik help je daarbij graag van een idee naar een vernieuwend concept, inclusief business model.”

Lees verder »
Ondernemerscoach in Haarlem

Micha Vonk

Als coach heeft hij al honderden ondernemers begeleid, “van een kapsalon in een garage tot grote bedrijven met miljoenen aan omzet”. Hij voelt zich meer betrokken bij de kleinere bedrijven, vanwege het nauwe contact dat hij met de zelfstandige ondernemer heeft.

Lees verder »
Ondernemerscoach in Schagen

Nathalie Lantman

“De begeleiding naar de start van jouw eigen bedrijf doe ik samen met jou en na de start loop ik aan de zijlijn met jou mee.”

Lees verder »