fbpx
Loopbaancoach in Zaandam - Trudy van Batenburg

Trudy van Batenburg

Trudy is tijdelijk minder beschikbaar Trudy van Batenburg is adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Zaandam en omstreken. “Ik begon mijn werkzame leven bij de

Lees verder »
Adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Hoorn

Diandra Oldenburger

Diandra is professioneel awareness en re-integratie coach, trainer en energetisch begeleider. Voor Startwijzer werkt ze als adviseur modulaire diensten en loopbaancoach in Hoorn en omstreken.

Lees verder »
Loopbaancoach in Heiloo

Rob van Loon

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”. Rob helpt je graag nieuwe dingen uit te proberen en nieuwe talenten te ontdekken.

Lees verder »
Ondernemerscoach in Heiloo

Roelf de Vries

“Een goede voorbereiding vergroot het succes van de start van je eigen onderneming. Ik gebruik mijn jarenlange kennis en ervaring op startersgebied graag om jou op weg te helpen naar een succesvol bedrijf. “

Lees verder »
loopbaancoach in Alkmaar

Margareth van Loon

Margareth van Loon is arbeidsmediator, stress/burn-out coach en loopbaancoach in Hoorn, Alkmaar en Haarlem. Met haar coaching richt zij zich op het herstellen van je

Lees verder »
Ondernemerscoach in Noord-Holland en directeur van Startwijzer - Merle Freeke

Merle Freeke

“Ik vind het heel speciaal om over de schouder mee te mogen kijken met verschillende ondernemers die allen een variëteit aan ondernemers ideeën hebben. Ik help je daarbij graag van een idee naar een vernieuwend concept, inclusief business model.”

Lees verder »
Ondernemerscoach in Haarlem

Micha Vonk

Als coach heeft hij al honderden ondernemers begeleid, “van een kapsalon in een garage tot grote bedrijven met miljoenen aan omzet”. Hij voelt zich meer betrokken bij de kleinere bedrijven, vanwege het nauwe contact dat hij met de zelfstandige ondernemer heeft.

Lees verder »
Ondernemerscoach in Schagen

Nathalie Lantman

“De begeleiding naar de start van jouw eigen bedrijf doe ik samen met jou en na de start loop ik aan de zijlijn met jou mee.”

Lees verder »