Loopbaanbegeleiding en coaching

Als werkgever wil je dat medewerkers zo lang mogelijk fit en vitaal aan het werk blijven in een gezonde organisatie. Om dit doel te bereiken, is het zinvol te investeren in loopbaanbegeleiding en coaching. De eigen verantwoordelijkheid van je medewerkers kun je stimuleren door hun ondernemend gedrag aan te spreken en te ontwikkelen.

Het inzetten van onze diensten op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching hebben een gunstig effect op het arbeidsklimaat van je onderneming, op het ziekteverzuim, de productiviteit en creativiteit van je medewerkers.

Naast onze dienstverlening voor werkgevers zijn wij ook partner van UWV. Startwijzer voert re-integratietrajecten uit in opdracht van UWV. Wij begeleiden mensen professioneel, persoonlijk en doelgericht naar een baan in loondienst of naar een eigen bedrijf. Deze trajecten zijn altijd maatwerk en afgestemd op de behoefte van zowel klant als opdrachtgever.

 

Wat doet Startwijzer?

In de huidige arbeidsmarkt worden vaardigheden steeds belangrijker, meer nog dan kennis. Hoe goed kan een werknemer zich aanpassen en is deze in staat zichzelf te vernieuwen? Duurzaam inzetbaar zijn gaat verder dan fysiek en mentaal gezond zijn. Wij zorgen dat een werknemer aantrekkelijk blijft voor de arbeidsmarkt en dat zij daadwerkelijk van toegevoegde waarde voor je bedrijf zijn.

Startwijzer gelooft in het aanleren en ontwikkelen van competenties. Deze competenties voor ondernemend gedrag zorgen ervoor dat een werknemer succesvol en duurzaam inzetbaar is en blijft.

Wil je weten wat Startwijzer kan betekenen voor loopbaancoaching en begeleiding? Neem contact met ons op via onderstaande button of bel 0229 27 48 88. We plannen op korte termijn een vrijblijvend intakegesprek, inventariseren de mogelijkheden en koppelen onze bevindingen aan je terug.

Direct aanmelden