Erik Rood

Het huren van een aquarium draagt bij aan het welzijn van mensen. Ieder mens verdient het om in een omgeving te verblijven die prettig aanvoelt.  Daarom werkte Erik zijn plan uit tijdens de ondernemerstraining van Startwijzer. Hij starrte Aquarium verhuur.

Bekijk hier zijn filmpje!

 

 Dustin de Hoog

Als kind wilde Dustin al ondernemer worden en zijn eigen geld verdienen. Ook al verliep niet alles in zijn leven altijd soepel, hij bleef zijn ondernemersdroom volgen. Hij ziet tegenslag als een leermoment en een kans om nieuwe ervaringen op te doen.Met de hulp van Startwijzer heeft Dustin zijn bedrijf Fit20 kunnen starten.

Bekijk hier zijn filmpje!

 

   Tessa Konijn

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. De meeste vrouwen krijgen het tussen de 50 en de 70 jaar. Bij 1 op de 3 vrouwen wordt een borst geamputeerd; dit kan veel klachten met zich meedragen, zoals pijn of moeite met kracht zetten. Tessa Konijn kreeg, na haar operatie, vanuit Amerika een boezemkussen. Dit kussen was nog niet optimaal; zij heeft het daarom zachter en  groter gemaakt en ervoor gezorgd dat het wasbaar werd. Het kussen helpt bij alle complicaties die een amputatie met zich meebrengt.

De reden waarom wij dit steunen is dat Tessa Konijn bij ons een traject heeft gevolgd en wij hartstikke trots op haar zijn, dat ze dit heeft kunnen bereiken. Zij is op 1 mei 2018 in het RTL nieuws gekomen. Hieronder staat een link om het stuk waarin zij is voorgekomen te bekijken.

Klik hier om het filmpje te bekijken.  

 Maritsa Vaarnold

Met hulp van Startwijzer heb ik Vanodoe Coaching & Counseling opgericht en ben ik gestart als Familiecounselor. Ik heb vertrouwen in de toekomst: binnen nu en 6 maanden is mijn bedrijf levensvatbaar en heb ik een zelfstandig inkomen.

Lees hier haar verhaal en bekijk hier haar filmpje.

 

 Ran Derei

Eén van de vele succesvol gestarte ondernemers die begeleid zijn door Startwijzer: Ran Derei met de Haloclinic in Zaandam, de 1e zoutkamer van Nederland.

Kijk hier het filmpje, waarin hij zijn verhaal vertelt.

 

Petri Petri Sterrenburg

Ik heb een heel goede en fijne ervaring met Startwijzer! Sinds mei vorig jaar ben ik via het UWV een traject gestart met Startwijzer. Ik wilde voor mezelf gaan beginnen en een yogastudio gaan openen. Startwijzer heeft toen samen met mij de grote lijnen uitgestippeld en zo een start gemaakt als beginnende onderneemster.

Lees hier haar verhaal.

 robbert  Robbert Jan Eenhoorn 

"Startwijzer was voor mij een fantastisch klankbord. Een sparringpartner die ervoor zorgde dat er geen zaken over het hoofd werden gezien. Voor 80% had ik het wel overzien, maar die overige 20% heb ik echt aan Startwijzer te danken. De gesprekken Startwijzer vond ik dan ook prettig, open, persoonlijk, serieus. De aangeboden workshops waren daarbij een goede ondersteuning in mijn startfase!"

Lees hier zijn verhaal.

 

Margreet Margreet Kievit 

"Startwijzer adviseerde mij bij de financieringsaanvraag en toetste mijn ideeën. “Zijn mijn ideeën realistisch en welke kansen liggen er nog meer voor mij? Startwijzer loopt echt met je mee in het traject. Na elk gesprek bij Startwijzer had ik weer extra moed om door te zetten”. 

Lees hier haar verhaal.

arbella Arabella Seegers 

"Startwijzer bood mij niet alleen ondersteuning, maar assisteerde ook bij het maken van belangrijke keuzes en dat gaf mij het vertrouwen dat ik nodig had. Startwijzer deed dit op een aangename en uitdagende manier. Resultaatgericht en tegelijkertijd heel individueel en op maat. Er is echt een persoonlijke verbinding!”

Lees hier haar verhaal.

gina Gina Djosari 

“Door Startwijzer heb ik Gina’s cateringservice weten te realiseren. Ik koos voor Startwijzer omdat ik  telefonisch meteen goed geholpen werd. Vervolgens had ik een heel prettig kennismakingsgesprek. De ondersteuning van Startwijzer was voor mij echt een meerwaarde. Bijvoorbeeld als vraagbaak en sparringpartner bij de lastige onderdelen. De ondersteuning vond ik goed, duidelijk en persoonlijk. Er wordt echt tijd voor je vrij gemaakt, geen vraag was teveel”.

Lees hier haar verhaal